Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Házigazdák jó napja

Jó napot fogtak ki a pályaválasztó csapatok a labdarúgó 4. Liga hétvégi nyitányán, hiszen kivétel nélkül begyűjtötték az ilyenkor kötelező három pontot. Amint arról beszámoltunk, több mint két év kihagyást követően kilenc csapat részvételével elkezdődött a megyei negyedosztályú bajnokság. A versenykiírás szerint a 4. Liga résztvevői egyszer mérkőznek meg egymással, sorsolás döntött arról, hogy ki mikor játszik idegenben, illetve saját közönsége előtt. Az együttesek vasárnaponként lépnek pályára, a zárófordulót a tervek szerint június 11-én rendezik. Kovászna megye leendő bajnoka Fehér megye győztesével játszik majd osztályozót a harmadosztályba jutásért. A párharc első meccsét június 18-án idegenben játsszák, a visszavágóra június 25-én itthon kerül sor.

Az első forduló eredményét a Bardoci Prima szolgáltatta, amely nem kevesebb, mint hetet vágott Uzonnak, így a tabella élére ugrott. Kovászna Csernáton ellenében diadalmaskodott két góllal, míg Barót 2–1 arányban múlta felül a Kézdiszentléleki Perkőt, Szitabodza ugyanezt az eredményt érte el Réty ellen.

Labdarúgó 4. Liga, az 1. forduló eredményei: Barót – Perkő 2–1 (gsz.: Lázár Attila 33., Csog János 80., illetve Pál Bence 34.), Bardoc – Uzon 7–0 (gsz.: Bedő László 7., 12., Szántó Erik 27., 43., 54., 67., Sorin Busuioc 50.), Szitabodza – Réty 2–1 (gsz.: Silviu Munteanu 22., Sebastian Baciu 61., illetve Papp Csaba 32.), Kovászna – Csernáton 2–0 (gsz.: Ovidiu Buciuman 62., Bagoly Benjámin 73.), Gelence szabadnapos volt.

A 2. forduló műsora: Perkő – Gelence, Uzon – Barót, Réty – Bardoc, Csernáton – Szitabodza; Kovászna szabadnapos.

Harmadik hely Marosvásárhelyről

Az elmúlt hétvégén Marosvásárhelyen rendezték meg az U17-es korosztályú birkózók számára kiírt Román-kupát, amelyről a Sepsi ISK csapata (edző: Hatos Péter, Kertész Dávid) egy bronzéremmel és egy hetedik helyezéssel tért haza. A 110 kg-os súlycsoportban Ilyés Norbert a dobogó legalacsonyabb fokára állhatott fel bronzérmesként, míg Török Emese (43 kg) a hetedik helyet csípte el.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük