Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Beleszólt a vírus a hétvégi meccsekbe

Elmarad a hétvégére tervezett Háromszéki Ágyúsok és Galaci CSM közti mindkét mérkőzés. A romániai jégkorong-bajnokságbeli páros találkozót a koronavírus-járvány miatt napolták el. A Háromszéki Ágyúsok jégkorongklub közösségi oldalán számolt be erről, megjegyezve, hogy a mérkőzések halasztását a Duna-parti együttes kérte, mivel keretükből két játékos megfertőződött a koronavírussal. A két jégkorongozó mellett kontaktjaik, további nyolc csapattársuk is karanténba került. A két együttes még nem találkozott egymással a jelenlegi pontvadászatban. A romániai jégkorongbajnokság további programja: szombaton 18.30-tól Sapientia U23–Bukaresti Sportul Studențesc, vasárnap 18 órától Sapientia U23–Bukaresti Sportul Studențesc, február 4-én 18.30-tól Gyergyói HK–Brassói Corona.

Kocsis Norbertet újra behívták

A Sepsi OSK fiatal játékosát, Kocsis Norbertet másodszor is behívták az U18-as labdarúgó-válogatottba. A román korosztályos együttes február 2-17. között tart edzőtábort. A 17 éves kézdivásárhelyi támadó tavaly novemberben már részt vett a bufteai edzőközpontban tartott felmérő jellegű összetartáson, amely az ifjúsági labdarúgó-bajnokságokban szereplő U18-as korosztályúaknak szólt. Úgy tűnik, akkori teljesítménye meggyőzte a szakmai stábot, akik ismét bizalmat szavaztak neki.

Önvédelmi képzés indul

Idén is indít intenzív önvédelmi képzést az Art of the Samurai harcművészeti sportklub. Szőke Attila sensei szerint az alapvető önvédelmi felkészítők minden nőnek hasznára válhatnak, de természetesen férfiak is jelentkezhetnek. Az edzések alatt hasznos technikákat és olyan mozdulatokat tanítanak, amelyekkel reagálni lehet a támadások különböző formáira, és segíthetnek gyorsan cselekedni stresszhelyzetben. Az edzéseket minden pénteken 17 és 19 óra között tartják, egyszerre tíz résztvevővel foglalkoznak, de külön edzésekre is lehetőség van, személyi edzővel. Az edzések helyszíne a sepsiszentgyörgyi Nicolae Bălcescu utcai egykori varroda harmadik emelete. Érdeklődni, jelentkezni a 0743.675.543-as telefonszámon lehet.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük