Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Bronzérem strandbirkózásban

A Sepsi-SIC sportolója, Cătălina Axente (+70 kg) bronzérmet nyert kategóriájában a strandbirkózó World Series második állomásának olaszországi versenyén. A Róma melletti Ostiában megtartott viadalon a Sepsi-SIC birkózója vereséggel kezdte a csoportküzdelmet, az ukrán Iryna Pasichnyk jobbnak bizonyult nála (1–2), ám Axente a folytatásban nyert a bolgár Mariya Gerginova Oryashkova ellen (2–1). Az elődöntőben Enrica Rinaldi volt az ellenfele, akitől kikapott (1–2), így a bronzéremért küzdhetett. A harmadik helyért a török Beste Civelek Altug felett magabiztosan diadalmaskodott (4–0). A négyfordulós sorozat harmadik állomása hétvégén, a görögországi Kateriniben lesz, majd a döntőnek Konstanca ad otthont szeptember 25-én és 26-án.

Könnyítés a vendégszurkolóknak

Az Európai Labdarúgó Szövetség a jövő héttől ismét engedélyezi a vendégszurkolók jelenlétét a stadionokban a Bajnokok Ligája, az Európa-liga és a Konferencia-liga csoportmérkőzésein. Az UEFA tájékoztatása szerint a vendégdrukkerek számára az adott stadion kapacitásának öt százalékát kell fenntartani, ám továbbra is az adott ország óvintézkedései és korlátozásai vonatkoznak rájuk a koronavírus-járvány miatt. Az UEFA hozzátette, hogy a továbbiakban nem követeli meg a beoltott vagy a koronavírusos megbetegedésből felépült játékosok tesztelését az európai kupameccsek előtt.

Sokan kíváncsiak Ronaldóra

Csúszhat Cristiano Ronaldo második Manchester Unitedes debütálása. A szurkolók bíztak benne, hogy a hétvégi, Newcastle elleni bajnokin már szerepelhet, de erre kicsi az esély. A portugál klasszis ugyanis a válogatottból visszatérve az angol szabályok szerint jelenleg karanténban van, melyet csak pénteken hagyhat el, így a meccs előtt mindössze egy edzése lesz régi-új klubjában. Elképzelhető, hogy Lionel Messi párizsi bemutatkozásához hasonlóan, Ronaldo is csereként áll be, hogy ünnepelhesse őt a hazai közönség. A 36 esztendős Ronaldo 2009-ben távozott a manchesteriektől, és a szurkolók annyira várják a visszatérését, hogy a feketepiacon már 2500 fontos jegyeket is kínálnak a Newcastle elleni meccsre.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük