Felhívás!

Röviden

Ma lehet ütni!

A kézdivásárhelyi Sportiroda és a Zöld Nap Egyesület ma 15 órától a céhes városi sportcsarnokban amatőr sportolók számára asztalitenisz-bajnokságot szervez. A következő korosztályok jelentkezhetnek: 2014/2015-ben, 2013/2012-ben, 2010/2009-ben és 2008/2007-ben születettek, valamint az ifjúsági korosztály és a felnőttek. A fiúk és a lányok külön kategóriában szerepelnek, a mérkőzések pedig 6 asztalon zajlanak. A versenyre a benevezés ingyenes. A résztvevőknek kötelező sportcipőt és pingpongütőt vinniük magukkal. A bajnokság által a jelenlévők régi kapcsolataikat is felújíthatják, illetve új ismeretségekre tehetnek szert. Bővebben a zoldnap.info-n.

Szalai kelendő

Az olasz calcioweb.eu információi szerint a Serie A-ban szereplő, az előző idényben bronzérmet szerzett Atalanta is komolyan érdeklődik a magyar válogatott és a Fenerbahce védője, Szalai Attila iránt. A 23 éves magyar válogatott védő csak idén januárban csatlakozott jelenlegi klubjához, a török Fenerbahcéhoz, de ebben a fél idényben olyannyira meggyőző teljesítményt nyújtott, hogy a nemzetközi sajtóban már több topligás, magasan jegyzett klubbal is összeboronálták. Török sajtóinformációk szerint a Premier League-ből a Leicester City és a West Ham United is érdeklődik iránta, míg a La Ligából először a Sevillával hozták hírbe, majd a Mundo Deprotivo a portugálok elleni Eb-csoportmeccs után már arról számolt be, hogy az Atlético Madrid megfigyelőket küldött a Puskás Arénába Szalai Attila játéka miatt.

Lucescu dicsérete

A Dinamo Kijev román vezetőedzője, Mircea Lucescu szívesen látná Marco Rossit a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányaként – derült ki a szakember román médiának adott nyilatkozatából. A 2009-ben a Sahtar Donyeckkel az UEFA Kupát elhódító edző hétfőn este részt vett a Bukarestben rendezett osztrák–ukrán Európa-bajnoki mérkőzésen, és egyebek mellett a magyar szövetségi kapitányról is nyilatkozott, aki az 1990-es évek elején játékosként rövid ideig a Lucescu vezette olasz Bresciában szerepelt. A román tréner elmondta, reméli, hogy egyszer majd a román válogatott szövetségi kapitánya lesz Rossi, hiszen nagyon jól felkészült, komoly szakember, aki megérdemli, hogy más válogatottat is irányítson a magyaron kívül.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.