Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Kroos koronás

A Real Madrid a hivatalos oldalán közölte, hogy Toni Kroos pozitív koronavírus-tesztet produkált, így nem léphet pályára a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) utolsó fordulójában. A közlemény szerint a futballista már május 14-e óta karanténban van, miután olyan személlyel került kapcsolatba, aki elkapta a fertőzést. A német futballista már az Athletic Bilbao elleni találkozón sem volt ott a csapattal, most pedig biztossá vált, hogy a Villarreal elleni utolsó bajnokin sem lehet jelen. A Real Madrid egy fordulóval a bajnokság vége előtt két ponttal marad el az Atlético Madrid mögött a tabellán, így még mindig versenyben van a bajnoki címért.

Portugálok fújnak az ETO-nak

A portugál Marta Sa, Vania Sa páros vezeti a Győri ETO és a francia Brest női kézilabda Bajnokok Ligája-elődöntőjét május 29-én Budapesten. A Vipers – CSZKA Moszkva mérkőzésen a szerb Vanja Antics, Jelena Jakovljevics duó fújja a sípot. A döntőben a román Cristina Năstase és Simona Raluca Stancu, a bronzmeccsen a görög Joanna Hrisztidi és Joanna Papamattheu működik közre.

David Luiz török lesz?

A Fenerbahce élénken érdeklődik az Arsenaltól az idény végén távozó David Luiz iránt. A londoni klub hivatalosan is bejelentette, hogy a brazil védő nem hosszabbítja meg lejáró szerződését, így szabadon igazolhatóvá válik. „Már tavaly sem volt egyszerű megtárgyalnunk az új szerződését a fizetéscsökkentéssel, de egy évre még aláírt. Most viszont mindannyian úgy láttuk, hogy itt a vége” – mondta tegnap Mikel Arteta, az Arsenal vezetőedzője David Luizról. Hozzátette, a pályán és azon kívül is igazi vezéregyéniség, hiányozni fog az öltözőből. A török Fenerbahce már korábban is érdeklődött a 34 éves brazil iránt, és miután az elmúlt hetekben a brit sajtó tényként kezelte az Arsenaltól való távozását, tárgyalóasztalhoz ültek a labdarúgó képviselőivel. A török sajtó szerint a Fenerbahce sokat erősödne, ha David Luiz kerülne Szalai Attila mellé a védősorba.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük