Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Maradnak a Szuperligában

A Sepsi–SIC férfi asztalitenisz-csapata – Bojan Crepulja, Kanabé Szilárd, Ștefan Moldoveanu, Kádár Tibor és Kocsis Balázs – a remekül sikerült odavágó után a visszavágóban sem hibázott, és 3–2 arányban győzött a Besztercei VSK vendégeként az alsóházi rájátszásban, így kiérdemelte a bennmaradást a Szuperligában. Bojan Crepulja mindkét mérkőzését megnyerte – Darius Toma és Andrei Flămând is fejet hajtott előtte, míg Ștefan Moldoveanu győzött Flămând ellen, viszont vereséget szenvedett Tomától, illetve Kanabé Szilárd is alulmaradt Mihai Nemaciuc-kal szemben. Ez azt jelenti, hogy a Simon Teodor irányította Sepsi–SIC a 2020–2021. évi szezont az ötödik helyen zárta, így a következő idényben is az élvonalban szerepelhet.

 

Egy győzelemre a döntőtől

Az első két meccsen nyújtott teljesítmény alapján borítékolható lenne a Sepsi–SIC ma délutáni győzelme a Brassói Olimpia vendégeként az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság elődöntőjének harmadik mérkőzésén.

Mint ismeretes, a bajnokság rájátszásában három nyert mérkőzésig tart az elődöntős párharc, az összesítésben a Sepsi–SIC már 2–0-ra vezet, miután élt a pályaválasztó jogával, és 93–60-ra, illetve 96–31-re megnyerte a múlt heti, első két mérkőzést. Tehát, ha a sepsiszentgyörgyiek ma 16 órától is nyerni tudnak Brassóban, akkor eldől a párharc, és a Sepsi–SIC ismét döntőt játszik, zsinórban hatodik alkalommal. Legutóbb, 2018-ban és 2019-ben a Szatmárnémeti VSK-val találkoztak a fináléban, vélhetően idén is ez a két alakulat küzd majd a bajnoki címért, hiszen a VSK is 2–0-s összesítésről várja az Arad elleni elődöntő mai, harmadik meccsét.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük