Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Szombaton játszanak csapataink

Az utolsó előtti fordulójához érkezett a harmadosztályos pontvadászat, amelyen 5-ös csoportjában szombaton lép pályára mindkét háromszéki labdarúgó együttes. A sort 15 órától az idény utolsó hazai összecsapását vívó Kézdivásárhelyi SE indítja, amely az FC Astra tartalékcsapatát fogadja a Sinkovits Stadionban. A feleket csupán egy pont választja el egymástól, a 21 pontos KSE a hetedik, az Astra 2 a nyolcadik a tabellán, így borítékolhatóan éles küzdelem zajlik majd a győzelemért. Az odavágón a gyurgyevóiak 3–0-ra nyertek.

A Sepsi OSK másodcsapata 17 órától a CSO Plopeni otthonából igyekszik elhozni a győzelemért járó mindhárom pontot, a tavaly őszi odavágó gól nélküli döntetlennel zárult. A 23 pontos OSK II. a negyedik helyen áll, míg tabellaszomszédja, az ötödik Plopeni eddig 21 egységet gyűjtött. A 17. forduló programja: ma 17 órától Brassói Tâmpa – Blejoi, Székelyudvarhelyi FC – Barcarozsnyó; szombaton 14 órától Brassói SR – Brassói Corona, 15 órától KSE – Astra2, 17 órától CS Plopeni – Sepsi OSK II.

 

Kerékpár ügyességi verseny

A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület partnerségében a helyi Sportirodával és a Kendu Egyesülettel lassúsági kerékpárversenyt szervez ma 17 órától a Kicsid Gábor Sportcsarnok melletti területen. Ráduly Attilától, a Zöld Nap Egyesület elnökétől megtudtuk, hogy ez egy olyan vetélkedő, ahol a gyorsaság hátrányt jelent. A szervezők azokat díjazzák, akik leglassabban haladva képesek uralni kerékpárjukat, azonban vigyázni kell, mert megállni tilos, folyamatosan haladni kell. Bővebb információk a 0766.611.066-os telefonszámon.

 

Két romániai bíró az Eb-n

Két erdélyi játékvezető is ott lesz a labdarúgó Európa-bajnokságon, a 36 éves Kovács István és a 40 éves Ovidiu Hategan is mérkőzést vezethet a kontinenstornán, ilyenre még sosem volt példa. A június 11. és július 11. között sorra kerülő kontinenstornán Románia mellett Németország, Hollandia, Anglia és Spanyolország képviselteti magát két játékvezetővel. Magyarországi bíró nincs a listán.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük