Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Egy székely csapat maradt talpon

A Temesvári Informatikával vált teljessé az élvonalbeli teremlabdarúgó-bajnokság elődöntős mezőnye, a bánságiak hétfőn este csatlakoztak a korábban már bejutott Galaci Unitedhez, Dévai Autobergamóhoz és FK Székelyudvarhelyhez. A négy favoritnak számító együttes két fordulóban vívta ki a továbbjutást, de az alapszakaszban is ők bizonyultak a négy legjobbnak. Az elődöntős párharc az egyik fél két győzelméig tart. A döntő lebonyolítása idéntől változik, az új szabályzat értelmében három győzelem szükséges a bajnoki cím megszerzéséhez, így akár maratoni, ötmeccses finálé is összejöhet.

Teremlabdarúgó 1. liga, rájátszás, negyeddöntő, a második mérkőzések eredményei: Galaci United–Sepsi Futsal 8-3 (az első mérkőzésen: 7-3), a párharcot Galac nyerte 2-0-ra; Dévai Autobergamo–Jászvásári CSM Poli 9-2 (az első meccsen: 5-0), a párharcot Déva nyerte 2-0-ra; FK Székelyudvarhely–Marosvásárhelyi City’us 6-3 (az első meccsen: 3-1), a párharcot az FK nyerte 2-0-ra; Temesvári Informatica–Dunărea Călărași 6-1 (az első meccsen: 6-0), a párharcot Temesvár nyerte 2–0-ra.

Elődöntő, első mérkőzés: Temesvári Informatica–Galaci United (április 30., vasárnap, 19 óra), FK Székelyudvarhely–Dévai Autobergamo (május 1., hétfő, 18 óra).

Dzsiudzsicu-érmek az MSK-nak

A sepsiszentgyörgyi MSK 16 sportolóját küldte harcba az elmúlt hétvégén a fővárosban, ahol dzsiudzsicu Román-kupát, egyben Bukarest Opent és Corysan-kupát rendeztek. Az Oltean Petru által irányított megyeszékhelyiek összesen 24 érmet (10 aranyat, 7-7 ezüstöt és bronzot) szereztek a különböző kor- és súlycsoportoknak kiírt harc és földharc kategóriákban. Aranyérmesek: Oltean Veronica (két első hely), Moga Tudor (két első hely), Tamás Dávid (két első hely), Pauletti Roland, Lascu Vlad, Ţifrea Laurenţiu, Rether Nicolae. Ezüstérmesek: Creţu Andreea (két érem), Florescu Claudia, Mocanu Daniel, Onişoru Roxana, Tamás Dávid, Sas Darius. Bronzérmesek: Kurucz Tibor (két érem), Niţă Flaviu (két érem), Lascu Vlad, Onişoru Roxana, Bobes Anastasia.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük