Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Bagoly Levente az élen

Három nap után Bagoly Levente vezetett a több mint 1200 kilométer hosszú, Szentgotthárdtól Sátoraljaújhelyig tartó, Magyarországot nyugat-kelet irányban „kettéosztó” Hungarian Divide 2020 nevű hosszú távú nemzetközi kerékpárversenyen. A nehéz terepen vezető úton Levente napi átlag körülbelül 250 kilométert tett meg eddig, a harmadik nap este mintegy 50 kilométer előnye volt a következő kerekessel szemben. A verseny, amelyet minden külső segítség nélkül kell végigtekerni, online követhető a http://event.trackcourse.com/view/hungarian-divide-2020-full honlapon.

Elmaradnak a Sportnapok

A szeptember elején esedékes sepsiszentgyörgyi Sportnapok szervezőcsapata, figyelembe véve a jelenlegi járványhelyzetet, valamint a román járványügyi hatóságoknak a koronavírus megelőzésére vonatkozó döntéseit, az idei esemény lemondására kényszerült. „Rendezvényünk évről évre fejlődött, egyre több sportolót és sportkedvelőt szólított meg. A hatóságok jelenlegi, korlátozó intézkedései nem teszik lehetővé a sporttermekben való sportolást, illetve a szabadtéri rendezvényeket is szigorú keretek közé szorítják. Ilyen feltételek mellett a Sportnapok célkitűzéseit nem tudjuk megvalósítani. Továbbá a résztvevők egészségét sem szeretnénk veszélyeztetni, ezért úgy döntöttünk, hogy találkozzunk inkább 2021-ben!” – fogalmazott a Sportnapok szervezőcsapata nevében Nemes Áron. A Székelyföld legnagyobb sportrendezvényeként számon tartott Sportnapok 14. kiírása lett volna soron, a tavalyi 13. kiadáson több mint tízezren vettek részt.

EL-specialista Sevilla

Péntek este véget ért a labdarúgó Európa Liga 2019–2020-as idénye, a trófea pedig negyedik alkalommal került a Sevilla gyűjteményébe. Ezzel az andalúziai alakulat az első, amely a sorozat 2009-től íródó történelmében négyszer hódította el a trófeát, ezt megelőzően pedig kétszer annak elődjét, az UEFA Kupát – ráadásul minden sikerét az elmúlt 15 évben, 2005 óta aratta! A sorozat modern kori specialistája, a Sevilla 3–2-re verte a kölni fináléban az Internazionalét.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük