Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Győztek a szentgyörgyi klubvezetők

Második alkalommal rendezte meg szombaton a Sepsi OSK a klubvezetők és edzők tornáját a Szabó Kati Sportcsarnokban. A házigazda piros-fehérek vereség nélkül nyerték meg a tornát. A pihenőidőkben az OSK U10-es és U11-es csapatai a Kézdivásárhelyi SE korosztályos együttesei ellen mérkőztek. A torna eredményei: Sepsi OSK – Kézdivásárhelyi SE 7–3, Eger SE – Salgótarjáni Bányász 3–2, Sepsi OSK – Salgótarjáni Bányász: 7–4, Eger SE – KSE 3–2. A kisdöntőben: KSE – Salgótarjáni Bányász 3–2, a döntőben Sepsi OSK – Eger SE 4–2. Különdíjak: legtapasztaltabb játékos: Cséki János (SBTC), legjobb kapus: Déva Imre (KSE), legjobb játékos: Bocz József (Sepsi OSK).

Hokimeccsek Kézdin

A héten három jégkorongmérkőzésnek is otthont ad a kézdivásárhelyi műjégpálya, ahol a fővárosi Steaua Rangers a hazai mérkőzéseit játssza a román hokibajnokságban. A tervezett program szerint kedden 18.30-tól a Gyergyói Hoki Klub látogat a céhes városba, majd csütörtökön és pénteken ugyanebben az órában a Csíkszeredai Sportklub lesz a Steaua vendége. Belépő: 10 lej felnőtteknek, 14 év alattiaknak ingyenes. Az említett napokon szünetel a közönségkorcsolyázás. A román hokibajnokság állása 1. Galaci CSM 23 mérkőzés/64 pont 2. Csíkszereda 25/60 3. Gyergyói HK 24/46 4. Brassói Corona 17/34 5. Bukaresti Steaua 20/30 6. Sapientia U23 29/18 7. Sportul Studențesc 29/0.

Felhívás

Kézdivásárhely önkormányzatának sportirodája felhívja a kézdiszéki sportegyesületek, klubok, edzők és sportbarátok figyelmét, hogy a május 5–10. között esedékes idei KSE-napokra február 15-ig lehet programjavaslatokat benyújtani a KSE vezetőségénél, vagy a városi sportirodán.

Varga Pista Emlékserleg

Kézdivásárhely önkormányzatának sportirodája február 15-én szervezi meg a Varga Pista Emlékserleget a Kicsid Gábor Sportcsarnokban. A minifoci-bajnokság két korosztálynak szól, 50 év felettieknek és 50 év alattiaknak. Jelentkezni, benevezni a 0754.646.744-es telefonszámon lehet február 5-ig.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük