Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Lehet szurkolni!

Izgalmas jégkorongmérkőzéseket rendeznek a napokban a kézdivásárhelyi műjégpályán, ahol a fővárosi Steaua három ellenfelét látja vendégül a román hokibajnokságban. A sort ma este 18 óra 30 perctől a Steaua–Gyergyói Hoki Klub párbaj indítja. A gyergyóiak minden bizonnyal mindent megtesznek a győzelemért, annál is inkább, mivel a vasárnap esti székely jégkorongrangadón 8–1-re kikaptak a Csíkszeredai Sportklubtól a Vákár Lajos Műjégpályán.

Pénteken a Sapientia együttese érkezik Kézdivásárhelyre, hogy 18.30-tól összemérje erejét a Steauával, majd szombaton ugyanebben az időpontban a szintén bukaresti Sportul Studenţesc mérkőzik a katonacsapattal. Vasárnap 11 órától másodszor is összecsapnak a fővárosi csapatok. A belépőjegy 10 lejbe kerül, 14 év alatti gyerekeknek viszont ingyenes.

 

Döntetlen Nagyszebenben

Meglepetésre döntetlennel zárult a címvédő Kolozsvári CFR és a Nagyszebeni Hermannstadt összecsapása. A kincses városbeli címtartó megszerezte ugyan az előnyt idegenben, azonban a végjátékban a házigazdák kiegyenlítettek a labdarúgó I. liga 18. fordulójának vasárnap esti meccsén. A saját városába visszaköltöző Hermannstadt szeptember eleje óta nem nyert a pontvadászatban, azóta kilenc mérkőzésen öt döntetlent és négy vereséget jegyeztek. A CFR irányította a mérkőzést, de csak a 80. percben tudott betalálni, Omrani kapussal szemben nem hibázott. Az előnyt nem sokáig tartotta a bajnokcsapat, a 85. percben egy lövésbe Pașcanu kézzel ért bele a büntetőterületen belül, Petrescu pedig magabiztosan értékesítette a megítélt büntetőt (1–1). Pontosztozkodással zárult a párharc, a Kolozsvári CFR augusztus 3-án nyert utoljára idegenben az élvonalban.

 

A sportiroda felhívása

Kézdivásárhely önkormányzatának sportirodája felhívja a céhes városban működő sportegyesületek/sportklubok figyelmét, hogy idén december 20-ig nyújtsák be a 2019-es év legkiemelkedőbb sporteredményeit a Sportgála megszervezése érdekében. Az eredmények mellé kérik mellékelni az oklevelek másolatát, illetve azok hivatalos fellelhetőségét.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük