Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Közönségtalálkozó az OSK vezetőségével

Közönségtalálkozóra hívja Diószegi László a Sepsi OSK szurkolóit, támogatóit, hogy eloszlassák a különböző pletykákat, beszámoljanak az újdonságokról és válaszoljanak a kérdésekre. A klubvezető szerint nehéz időszakon megy keresztül a Sepsi OSK csapata, az eredmények felemásak, és számos spekuláció lát napvilágot, ezért tiszta vizet öntenének a pohárba. A beszélgetésre december 3-án, kedden 19 órától kerül sor a Sepsi OSK konferenciatermében, ahol Diószegi László és Hadnagy Attila nyílt beszélgetésen válaszolnak a feltett kérdésekre. A találkozó bárki számára nyitott.

December a sportirodával

Kézdivásárhely önkormányzatának sportirodája felhívja a céhes városban működő sportegyesületek/sportklubok figyelmét, hogy idén december 20-ig nyújtsák be a 2019-es év legkiemelkedőbb sporteredményeit a Sportgála megszervezése érdekében. Az eredmények mellé kérik mellékelni az oklevelek másolatát, illetve azok hivatalos fellelhetőségét. A sportiroda az elkövetkezőkben több versenyt is szervez a Kicsid Gábor Sportcsarnokban: december 3–5. között iskolásoknak szóló Mikulás-kupát (minifoci/kosárlabda), december 7-én Kelemen Elemér Emlékserleg (minifoci-bajnokság öregfiúknak), december 14-én pedig Sportiroda-kupát (jótékonysági minifoci-bajnokság az Oláh Attila Nappali Központ létrehozásáért) hoznak tető alá.

Magyar–román kézilabda rangadók

A következő három-négy hónapban összesen öt komoly tétmérkőzést játszanak Magyarország és Románia női kézilabdacsapatai.

A november 30-án Japánban kezdődő világbajnokságon, december 6-án 12 órától a magyar és a román válogatott mérkőzik meg a C-csoport rangadóján.

Az európai klubcsapatok számára kiírt női Bajnokok Ligája középszakaszában összesen négy magyar–román mérkőzésre kerül sor 2020 januárjától kezdődően. A BL címvédője, a Győri Audi ETO KC a Râmnicu Vâlceával, az FTC-Rail Cargo Hungaria (Ferencváros) a CSM Bukaresttel játszik két-két mérkőzést a negyeddöntőbe jutásért.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük