Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Röviden Sport

Rangos vendég a Bikáknál

A kézdivásárhelyi HC Bikákhoz látogatott Sille Tamás 105-szörös magyar válogatott jégkorongozó, aki mentoredzőként dolgozik a Székelyföldi Jégkorong Akadémiánál. Az egykori kiváló játékos pályafutása során a leghosszabb ideig Székesfehérváron hokizott. Szakértelme és tapasztalata lendületet ad majd a kézdivásárhelyi jégkorongcsapatoknak és edzőinek. Látogatása alkalmával átadták a gyerekeknek a Kovászna Megyei Tanács és a Kézdivásárhelyi Polgármesteri Hivatal támogatásával megvásárolt felszereléseket (képünkön). A klub ezúttal is köszöni a támogatást.

Hirdetés
Hirdetés

Tisztes helytállás

Október 18–20. között a budapesti Griff Squash & Fitness Klub adott otthon a magyar Junior Open 2019 Grand Prix nemzetközi ifjúsági fallabdaversenynek, ahol 18 országból 147 játékos ragadott ütőt nyolc kategóriában.

Romániából hét fiú és hat lány nevezett a rangos nemzetközi megmérettetésre, akik a sepsiszentgyörgyi Kovászna Squash SKE, a Remat Călărași SKE, valamint a csíkszeredai Transylvanian Tennis & Squash SKE színében versenyeztek. A megyeszékhelyi Bodor Bence és Szén Tamás a tizenhét év alatti fiúk között versenyzett. Előbbi két győzelemmel és három vereséggel a 14., míg utóbbi három vereséggel és két továbbjutással a 22. helyen végzett. Románia legjobb eredménye Alexandra Ghiorghișor nevéhez fűződik, aki a tizenhárom év alatti lányok között a 6. lett.

A székelyföldi versenyzők úgy tervezik, hogy november 22. és 24. között részt vennének az ír Junior Open nemzetközi viadalon Dublinban, azonban előtte még a felnőttek között is próbára teszik magukat, hiszen november 14. és 17. között Kolozsvár ad otthont a román Open Squash 2019 versenynek. A játékosok versenyen való részvételét részben Kovászna Megye Tanácsa és Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala támogatja.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. október 24., 17:02
    ÉRTÉKELÉS: 1

    Nem mesélnék el legalább a nevüket,ezeknek az embereknek,kik a Polgalmesteri hivatal pénzén,még felszerelést is tudnak vásárolni.Mekkora tehetség.