Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Focicsemege Baróton

Ma Barótra látogat a Sepsi OSK élvonalbeli labdarúgócsapata, ahol 17 órától felkészülési mérkőzést játszik a házigazda, IV. ligában érdekelt VSC együttesével. Az erdővidéki futballrajongók számára igazi csemegének ígérkezik a barátságos találkozó, elvégre nem minden nap lép pályára egy I. ligás együttes a baróti sportbázison.

Győztek a Sepsi–SIC ifi 2-esei

Felemás eredményekkel zárták a hétvégét a kézilabdacsapataink, egyedül a Sepsi–SIC ifjúsági 2-es női együttese örülhetett győzelemnek a korosztályos bajnokságban. A szentgyörgyiek második győzelmüket aratták az ifjúsági 2-es bajnokságban, hazai környezetben 30–20-ra (18–9) verték a Székelyudvarhelyi ISK-t. A lányok legközelebb Szászmedgyesre látogatnak. A Sepsi–SIC ifjúsági 1-es korosztályú alakulata számára ezúttal nem termett babér, ugyanis 22–35 (9–18) arányban fejet hajtottak a bajnokesélyes Brassói Coronával szemben. A folytatásban Bukarestben mérkőznek a lányok.

Ami az ifjúsági 3-as csapatainkat illeti, mind a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK, mind a Sepsi ISK vereséggel zárta a 2. fordulót. Az NMSK nagy csatában, 26–30 (13–18) arányban alulmaradt a Fogarasi ISK-val szemben, míg a Sepsi ISK Segesváron kapott ki 35–19-re (17–6). A 3. fordulóban itthon játszanak a sepsiszentgyörgyiek, mégpedig Székelyudvarhely ellen, míg a kézdiek Csíkszeredába utaznak.

Rajt a Bajnokok Ligájában

Ma kezdődik a Bajnokok Ligája 2019/20-as szezonja, a nyitófordulóban Dortmund–Barcelona rangadót rendeznek. Hiába Antoine Griezmann és Frenkie de Jong érkezése, a sérült Lionel Messi nélkül nem kezdte valami biztatóan az őszt a Barca, és első számú játékosára valószínűleg Dortmundban sem számíthat. Márpedig a sárga fal előtt minden csapatra nehéz percek várnak a Signal Iduna Parkban. Egy biztos, egyik csapatnak sem erőssége a védekezés, így a lüktető játék garantáltnak tűnik.

Bajnokok Ligája, 1. forduló, a mai műsor: E csoport: Napoli–Liverpool (22:00), Salzburg – Genk (22:00); F csoport: Inter – Slavia Praha (19:55), Dortmund – Barcelona (22:00); G csoport: Lyon – Zenit (19:55), Benfica – Leipzig (22:00); H csoport: Chelsea – Valencia (22:00), Ajax – Lille (22:00).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük