Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Bemutatkoznak a Sepsi–SIC sportolói

Ma és holnap vívja az idény első két felkészülési mérkőzését a Sepsi–SIC női kosárlabdacsapata, amely augusztus 26. óta készül a rá váró kihívásokra. A négyszeres bajnok, illetve kupagyőztes együttesünk ma és szombaton 19 órától a PEAC-Pécs ellen mérkőzik meg a Sepsi Arénában. A mai találkozót megelőzően, 17.30-tól ünnepélyes keretek között bemutatkoznak az immár öt szakosztályra bővült klub sportolói. Idéntől ugyanis öt szakosztályban – kosárlabda, kézilabda, birkózás, kerékpározás és asztalitenisz – több mint 160 sportoló képviseli a Sepsi–SIC színeit a különböző megmérettetéseken, a mai tehát egy különleges alkalom, amikor egyszerre mutathatják meg magukat a nagyközönségnek.

 

Fociprogram a hétvégére

Az idény második hazai mérkőzésére készül a Kézdivásárhelyi SE labdarúgócsapata, amely szombaton 17 órától a Bákói CSM-t látja vendégül a Sinkovits Stadionban, a III. liga 4. fordulójában. Az eddig három döntetlent jegyző céhes városiak első győzelmükre hajtanak a szintén hárompontos vendégekkel szemben, a KSE a 9., a bákóiak a 10. helyet foglalják el a táblázaton, amelyet a Bucovina Rădăuți vezet.

Az 5. fordulóval folytatódik a IV. liga, hat mérkőzést vasárnap játszanak le, egyet pedig jövő csütörtökre halasztottak. A program: Perkő–Bereck, Papolc–Kovászna, Csernáton–Gelence, Árkos–Barót, Bardoc–Szitabodza, Nagyajta–Réty. Az Illyefalva–Sepsi OSK II. találkozót szeptember 19-re halasztották. Vasárnap nyolc csapattal rajtol az V. liga legújabb szezonja, a következő beosztás szerint: Dálnok–Szotyor, Kommandó–Hidvég, Zabola–Uzon, Nagybacon–Bölön. A háromszéki ligákban a mérkőzések 17 órakor kezdődnek.

 

Ma indítják a tanévet

Ma 17 órától tartják az ünnepélyes tanévnyitót a kézdivásárhelyi Tnaulók Klubjánál. A 2019–2020-as tanévben a következő körök indulnak az intézményben: fúvószene (Gyergyai Barna), ütőhangszerek (Réti Levente), mazsorett, ritmikus torna (Kis Katalin), alpesi sí, kondicionáló torna (Kis Ilka), modellezés (Jancsó László). Iratkozni a körvezetőknél lehet.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük