Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Ronaldo Deaconu a Sepsi OSK új játékosa

Újabb játékos csatlakozott a Sepsi OSK-hoz, mostantól Ronaldo Octavian Andrei Deaconu is a piros-fehéreket erősíti. A 22 éves támadó középpályás a horvát HNK Goricától érkezett Sepsiszentgyörgyre, korábban többek között a Concordia Chiajna és a Marosvásárhelyi ASA színeiben is futballozott. A játékos három évre szóló szerződést kötött a klubbal. Ronaldo Deaconu a Sepsi OSK tizenhatodik szerzeménye a nyári átigazolási időszakban, Moldovan Horaţiu Alexandru kapus, Hrvoje Barisic, Tincu Răzvan, Dimitrov Radoslav, Hugo Pascal Konongo, Kilyén Szabolcs és Diakhite Oumar hátvédek, Abedanjo Jacob, Peter Gál-Andrezly, Rachid Bouhenna és Ștefănescu Marius középpályások, valamint Dumiter Ioan-Andrei, Goran Karanovic, Edgar Salli és Pavol Šafranko csatárok után.

Reménykeltő döntetlenek

A Kolozsvári CFR hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Celtic Glasgow ellen a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének első mérkőzésén. Az előző BL-meccsen, a Maccabi ellen is betaláló Mario Rondon szerezte a mérkőzés első gólját, azonban a Celtic még a szünet előtt kiegyenlített. A kolozsváriak helyzete nem reménytelen, de mindenképpen gólt kell szerezniük az idegenbeli visszavágón, amelyet jövő kedden 21.45-től rendeznek Glasgowban. Ugyancsak 1–1-es eredménnyel végzett a Ferencvárosi TC kedd este Zágrábban, így a magyar bajnok várja kedvezőbb helyzetből a jövő heti visszavágót.

Nagy Ádám Bristolban

Három plusz egy éves szerződést írt alá az angol másodosztályú Bristol Cityvel a magyar válogatott Nagy Ádám. Az átigazolási összeget nem hozták nyilvánosságra, néhány angol hírforrás 2,5 millió eurós transzferdíjról tud. A 33-szoros válogatott futballista 2016 nyarán bajnoki címmel és kupagyőzelemmel a háta mögött hagyta el a Ferencvárost a Bologna kedvéért. A Serie A-ban három szezont húzott le, de csak az elsőben számított alapembernek, idén tavasszal már csak elvétve lépett pályára. Új együttesében szombaton, a Birmingham elleni idegenbeli Championship-meccsen debütálhat. A Bristol múlt héten vereséggel kezdte a szezont.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük