Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Vereséggel debütáltak a II. ligában

A Bodzavásári Gloria otthonában játszotta fennállása első másodosztályú labdarúgó-mérkőzését vasárnap az FK Csíkszereda. A két újonc párharcából a több gólhelyzetet kialakító hazai csapat került ki győztesen. A mérkőzés egyetlen találata a 64. percben született, egy jobb oldali támadást követően a labda a 16-os vonalánál az üresen hagyott Cosmin Tucaliuc elé pattant, aki kapásból a jobb kapufa mellé rúgta (1–0). A csíkiak szaladtak az egyenlítés után, de kihagyták a lehetőségeket. „Többet vártam a fiúktól, meglátszott a tapasztalatlanságunk. Az első félidőben voltak lehetőségeink, de nem használtunk ki ezeket, a futball pedig büntetett a második félidőben. A gólnál mi birtokoltuk a labdát, az ellenfélnek volt egy vitatható labdaszerzése. Azt megelőzően öt perccel egy hasonló szituációnál ellenünk faultot fújtak, itt pedig nem. Figyelmetlenek voltunk, ennek következtében kaptuk a gólt. Van egy hetünk, hogy kijavítsuk a hibákat” – nyilatkozta Valentin Suciu, az FK sepsiszentgyörgyi vezetőedzője.

Labdarúgó II. liga, 1. forduló: Gloria Buzău–FK Csíkszereda 1–0, Resicabányai CSM–Kolozsvári Universitatea 2–0, Concordia Chiajna–Bukaresti Daco Getica 1–0, Turris Turnu Măgurele–Pandurii Lignitul Târgu Jiu 2–0, Viitorul Pandurii Târgu Jiu–Sportul Snagov 2–1, Aradi UTA–Dunărea Călăraşi 3–0, Temesvári ASU Poli–CS Mioveni 0–1, Bukaresti Rapid–Konstancai Farul 0–0; Bukaresti Metaloglobus–Petrolul Ploieşti 1–2. FC Argeş Pitești–Temesvári Ripensia – kedden 19.30-tól.

Remek gumistratégiával nyert Hamilton

Izgalmas taktikai csatát hozott Max Verstappen és Lewis Hamilton között a 34. Magyar Nagydíj, a sakkjátszmából a mercedeses jött ki győztesen, aki hetedszer nyert a Hungaroringen. A Red Bullos a leggyorsabb körrel vigasztalódott, míg egy Herendi Sebastian Vettelnek is jutott! Hamilton 62 pontra növelte az előnyét az egyéni vb-összetettben Bottas előtt, akire ráadásul Verstappen is meglehetősen feljött: már csak 7 pont választja el egymástól a két pilótát. Az idény augusztus 30-án folytatódik a Belga Nagydíj pénteki szabadedzéseivel.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük