Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Röviden Sport

Veterán autók seregszemléje Kézdivásárhelyen

A nagy sikerű Klausenburg Retro Racing kézdivásárhelyi kiadása pénteken 17.30-tól startol a Gábor Áron térről. Az első napon a versenyzők bemutatkozására, valamint a veterán autók szemléjére kerül sor, a futamokat szombaton 9 órától a Skat Kart-pályán követhetik az érdeklődők. Kézdivásárhely önkormányzata felhívja a lakosság figyelmét, hogy pénteken az ünnepélyes start előkészítése miatt a Gábor Áron teret a Posta, a Függetlenség utca, a Mester utca és az Apafi Mihály utcától lezárják. A főtérre már reggel 8-tól nem lehet autóval behajtani. A forgalomkorlátozás 20 óráig tart. A pénteki program: 17.30-tól veterán autók seregszemléje – a versenyen részt vevő autók megérkeznek Kézdivásárhely főterére; 18.30-tól ünnepélyes start: a versenyzők bemutatkozása.

Hirdetés
Hirdetés

Gajdó Balázs Brassóban folytatja

Szerződést hosszabbított a kézdivásárhelyi Gajdó Balázzsal a Brassói Corona jégkorong csapata. A Julius Pénzes edző által felkészített Brassói Corona eddig 15 játékossal kötött szerződést a 2019–20-as idényre: Patrik Polc, Cosmin Agapie (kapusok), Pavlo Boriszenko, Szabó Dávid, Andrei Haraga, Gajdó Balázs (hátvédek), Roberto Gliga, Trancă Dániel, Molnár Zsombor, Molnár Zoltán, Cody Fowlie, Péter Balázs Szabolcs, Bíró Gergő, Mihály Ede és Wacey Rabbit (csatárok). A csíkszeredai születésű Szabó Dávid a Dunaújvárosi Acélbikáktól érkezett, a két új kanadai játékos, Cody Fowlie és Wacey Rabbit pedig a tengerentúli harmadosztálynak megfelelő ECHL-ből igazolt át.

 

Bérletigénylés indul

A Sepsi OSK ma indítja a 2019-2020-as bajnoki idény hazai mérkőzéseire szóló bérletek árusítását. Június 27-ig csak azok tudnak majd bérletet vásárolni, akik tavalyi bérlettel rendelkeznek (2018-2019-es szezon) és ugyanarra a helyre szeretnék ismét megváltani belépőjüket. Kérik a korábbi bérleteseket az előző szezonra érvényes kártyájukat hozzák magukkal az azonosítás érdekében. A meg nem újított bérletes helyeket felszabadítják, és június 28-tól értékesítik. A 16 év alatti, valamint a 70 év feletti szurkolók féláras kedvezményt kapnak. Munkanapokon 9–17 óra között várják az érdekelteket a klub titkárságán.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük