Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Döntőzik a KSE Futsal

Csütörtökön rajtol Karácsonkőn (Piatra Neamţ) az U19-es teremlabdarúgó-bajnokság döntő tornája, amelyen az ország tizenkét legjobb csapata – köztük a KSE Futsal – küzd meg a bajnoki címért. A Román Labdarágó-szövetség székházában pénteken készítették el a döntő torna csoportbeosztását, a tizenkét csapatot négy hármas csoportba sorolták be. A versenyszabályzat értelmében a négy csoport győztese jut elődöntőbe. A KSE Futsal a B jelzésű csoportba került, ahol a Marosvásárhelyi VSK és a Krajovai Știința U lesz az ellenfele. A céhes városbeliek csütörtökön 16 órától kezdik meg szereplésüket Krajova ellen, a Marosvásárhely elleni csoportrangadót pénteken 14.30-tól vívják, a papírforma szerint ez a találkozó dönt majd az első helyről.

A döntő torna csoportbeosztása: A-csoport: West Déva, Băleasa, Dunărea Călărași; B-csoport: Marosvásárhelyi VSK, KSE Futsal, Craiova Știința U; C-csoport: Futsal Ceahlăul Piatra Neamț, FK Székelyudvarhely, Korondi Korondy Junior 2017; D-csoport: Temesvári Informatika, Galaci United, CSM Vaslui. Az elődöntők programja: első mérkőzés: A-csoport győztese–D-csoport győztese; második mérkőzés: C-csoport győztese–B-csoport győztese.

Hirdetés
Hirdetés

Négyen maradtak talpon

Az elmúlt héten lebonyolították a labdarúgó Román-kupa megyei szakaszának negyeddöntőit, és kiderült, melyik négy csapat folytathatja a sorozatot. Zágon és Csernáton kiélezett csatában, míg Papolc és Nagyajta magabiztosan érdemelte ki a legjobb négy közé jutást. Labdarúgó Román-kupa, megyei szakasz, negyeddöntő: Barót–Zágon 1–2 (gólszerzők: Lázár A. 42., illetve Dima 66., Dîrstaru 77.), Perkő–Papolc 0–5 (Arinean 19. és 44., Dovleag 33., Căruntu 42. és 60.), Szotyor–Csernáton 5–7 (Bilibók 47., 77. és 87., Székely 85., Gecző 89., illetve Gál 20. és 39., Gere 32., Orbán 34., Máthé 41., Kovács 65., Varga 67.), Nagyajta–Gelence 2–9 (Árpa R. 80., Fürész 83., illetve Dascălu 12., 18., 36., 40. és 49., Stana 24., Constantinoaia 32. és 48., Barti 59.). Az elődöntő párosításai: Gelence–Zágon, Csernáton–Papolc. Az odavágót május 22-én 18 órától, a visszavágót 29-én 17 órától rendezik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük