Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Röviden Sport

Tucatnyi érem a karatékáknak

A kézdivásárhelyi Sporting Budo Karate Klub tizenkét karatékája tette próbára magát Fonyódon, a Balaton Budo-kupa idei kiírásán. A céhes városiak tizenhat karate klub közel 230 versenyzőjével mérték össze erejüket, több dobogós helyezést is kiérdemelve. Eredményeik: kata: Pénzes-Csiszár Fruzsina (8–9 év) 3. hely. Kumite: 1. hely: Jancsó Tamás (minikadét), Tuzson Szilveszter (kadét), Székely Tas (kadét), Vajik Eszter (kadét); 2. hely: Szász Lőrinc (8–9 év), Pénzes-Csiszár Fruzsina (8–9 év), Bartók Réka (minikadét), Farkas Balázs (kadét), Boros Tamás (kadét), Barbócz Emőke (kadét), Pătru Denis (junior); 3. hely: Pătru Denisa (10–11 év).

 

 

Májusi Mozgó Délután

A Zöld Nap Egyesület, partnerségben az önkormányzat sportirodájával ma 18–20 óra között az év harmadik Mozgó Délutánját szervezi meg a Kicsid Gábor Sportcsarnok előterében. A rendezvény célja felhívni a figyelmet az egészséges életmódra és az egészségmegőrzésre. Az érdeklődőknek lehetőségük lesz asztaliteniszezni, szaladni, gombfocizni a Puskás Ferenc Gombfoci Klubbal, görgőzni a KSE kerékpár-szakosztályával, kangoozni, illetve betekintést nyerhetnek Hodor Enikő által a gyermekjóga világába is. A Zöld Nap Egyesületnek köszönhetően gyerekfoglalkozás is lesz.

 

Sovány vigasz a FCSB-nek

Vereséggel zárta az idényt a bajnok Kolozsvári CFR, vasárnap este 1–0-ra kikapott a rivális bukaresti FCSB otthonában a labdarúgó I. liga felsőházi rájátszásának 10., utolsó fordulójában. A kincses városiak az előző fordulóban már bebiztosították a bajnoki címet, így a fővárosiak elleni rangadónak már nem volt különösebb tétje. Teixeira góljával nyert a FCSB, ezzel a CFR kétpontos előnnyel nyerte meg a bajnokságot riválisa előtt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük