Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Elenyésző pénzbüntetések

A Román Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága mindössze ötezer lejre büntette a többszöri visszaeső fővárosi Dinamo csapatát, illetve tizenötezer lejes pénzbüntetéssel sújtotta Kraiovát az elmúlt hétvégén történt incidensek miatt. Amint arról beszámoltunk, hétfőn a Sepsi OSK közleményben tudatta: kéri a Román Labdarúgó-szövetség és a Hivatásos Labdarúgó-liga illetékeseit, hogy vizsgálják meg a 23. fordulóbeli mérkőzésen történteket és ennek megfelelően intézkedjenek. A kérésnek eleget is tettek az illetékesek, azonban a büntetés mértéke messze elmarad az elvárhatótól, ugyanis egy ilyen kaliberű klub könnyedén kifizeti azt, a szurkolók pedig folytathatják gyalázatos viselkedésüket. A Dinamo már kapott büntetést szurkolói xenofób megnyilvánulása miatt, előbb tízezer, majd ötezer lejt kellett fizetniük, mert a fővárosi ultrák nyomdafestéket nem tűrő módon szidalmazták a magyarokat. A Krajovának azért kell fizetnie, mert szurkolói vasárnap az éllovas Kolozsvári CFR ellen 2–0-ra megnyert rangadón különböző tárgyakat dobáltak a pályára, amelyek közül az egyik Sebastian Gheorghe partjelzőt fejen találta.

Hirdetés
Hirdetés

Második a Csíkszeredai Imperial Wet

Három ponttal gazdagodott a Csíkszeredai Imperial Wet futsalcsapata, miután szerda este bepótolta a Jászvásári Poli elleni, 14. fordulóból elnapolt találkozóját. Az idegenlégiósokkal alaposan felturbózott csíki együttes simán, 8–4 arányban diadalmaskodott, és előlépett a teremlabdarúgó élvonal rangsorának második helyére. A tabellát a Dévai Autobergamo vezeti 33 ponttal, 2. Csíkszereda 31 (87–37), 3. Galaci United 31 (81–31), 4. Dunărea Călăraşi 27, 5. Temesvár 24 (69–34), 6. FK Székelyudvarhely 24 (94–60), 7. Jászvásár 13, 8. Gloria Buzău 13, 9. Vîcov 3, 10. Kolozsvári Clujana 0.

Teremlabdarúgó I. liga, a 15. forduló programja: szombaton 15.30-tól Călărași – Bukovina Vîcov, 17 órától Csíkszeredai Imperial Wet – Kolozsvári Clujana, 18.30-tól Galaci United – FK Székelyudvarhely, vasárnap 16.30-tól Gloria Buzău – Dévai Autobergamo, hétfőn 16 órától Jászvásári Futsal Poli – Temesvári Informatica.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük