Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Paula dupla-duplája

A Darthmouth Egyetem női kosárlabdacsapata 81–61-re (11–15, 24–21, 22–18, 24–7) győzött a Brown otthonában, múlt pénteken az amerikai Borostyán Liga harmadik fordulójában. A mérkőzésen a kézdivásárhelyi Lénárt Paula (képünkön balról) egyéni csúcsot állított fel, egyetemi karrierje eddigi legjobb mérkőzésén dupla-dupla teljesítményt ért el: a pályán töltött 37 perc alatt 14 pontot szórt és 17 lepattanót (ebből 9 támadó) szerzett. A bajnoki tabellán a Darthmouth a hatodik helyen áll, szombaton pedig a Yale otthonába látogat.

A KSE szabadnapos volt

Hozta a kötelező győzelmet a sereghajtó Segesvári Pro Tineret vendégeként az éllovas Marosvásárhelyi VSK, a teremlabdarúgó II. liga 11. fordulójában. Győzelmével a marosvásárhelyi csapat növelte előnyét az élen, azonban vetélytársai, a Kézdivásárhelyi SE és a Fortius Buzău nem játszottak ebben a fordulóban. A VSK legközelebb éppen a háromszéki együttessel találkozik, amely ellen szezonbeli egyetlen vereségét szenvedte el. A mérkőzést február 16-án, szombaton 17 órától rendezik Marosvásárhelyen. Teremlabdarúgás, 2. liga, alapszakasz, 11. forduló: Segesvári Pro Tineret–Marosvásárhelyi VSK 3–7, Ceahlăul Piatra Neamț–Gyergyószentmiklósi Inter 7–6, Gyergyóremetei Kereszthegy–Galaci United II. 4–1 (1–0). Az élboly: 1. Marosvásárhelyi VSK 24 pont/9 mérkőzés, 2. Fortius 18/8, 3. KSE 16/8, 4. Ceahlăul 12/9, 5.

 

Székelyek a válogatottban

Sérülések miatt hat új játékost kellett behívnia a szlovéniai négyes tornára készülő jégkorong-válogatott keretébe Jarmo Tolvanen szövetségi kapitánynak. A magyar szövetség honlapja híre szerint a hiányzók helyére Kiss Bence kapus, a hátvéd Imre Patrik, Jászai Dávid és Macaulay Scott, valamint csatárposzton a Csíkszeredai Sportklub játékosa, Becze Tihamér és a Fehérvári Titánokot erősítő, csíkszeredai születésű Mihály Ákos került.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük