Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Atlétika

Emlékfutás tizenhatodszor

A sepsiszentgyörgyi Gáll Lajos Futókör március 11-én, szombaton 16. alkalommal szervezi meg a hagyományos 1848–1849-es emlékfutást. Az idei futómaraton Bikfalváról rajtol, a résztvevők tizenegy település érintésével érkeznek meg Sepsiszentgyörgyre a következő útvonalon: Bikfalva–Lisznyó–Sepsimagyarós–Szacsva–Egerpatak–Bita–Lécfalva–Maksa–Angyalos–Fotosmartonos–Gidófalva–Sepsiszentgyörgy. Az emlékfutás résztvevői a valamivel több mint 55 km-es távot váltófutásban teszik meg. A szaladókat kerékpárosok kísérik, és minden érintett településen megkoszorúznak egy 1848-as emlékművet. Indulás szombaton 7.30-kor a Mikes Kelemen Líceum elől. A szervezők a kerékpárok szállítását is megoldották, és mindenkit szeretettel várnak a hagyományos eseményre. További tájékoztatás a 0757 574 382-es (Vajda Zsigmond) vagy a 0746 012 526-os (Csutak Tamás) telefonszámokon.

 

Kézilabda

Szünetel a bajnokság

A szabadnapos Sepsi–SIC nélkül zajlott le a női A-osztályos kézilabda-bajnokság 18. fordulója. A zöld-fehérek tíz ponttal a rangsor tizedik helyén állnak, míg a 36 pontos Slatina a listavezető, megelőzve Resicabányát (33 pont) és a két meccsel kevesebbet játszó Nagybányai Minaurt (30 pont). A pontvadászatban három hét szünet következik, a következő fordulót március 26-án rendezik, amikor a sepsiszentgyörgyiek Temesvárra látogatnak.

Női kézilabda A-osztály, B csoport, a 18. forduló eredményei: Dacia Mioveni – Marosvásárhelyi Mureşul 25-28, Nagyváradi CSM – CSM Slatina 24-28, Kisjenői Körös – Nagybányai Extrem 31-36, Dacia Mioveni – Marosvásárhelyi Mureşul 25-28, Brassói Naţional – Temesvári U 25-26. A Resicabányai CSU, a Sepsi–SIC és a Nagybányai Minaur állt.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük