Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Ronaldóé a legszebb gól

A szurkolók Cristiano Ronaldo Bajnokok Ligája-negyeddöntőben szerzett ollózós gólját választották meg a 2017–2018-as UEFA-idény legszebb találatának.

Mint ismert, az Európai Labdarúgó-szövetség két hete tizenegy gólt jelölt a szezon legszebb találata címre – tizenegy különböző UEFA-sorozatból. Nem meglepetésre végül Cristiano Ronaldo lett a győztes, több mint 197 ezer szavazat érkezett a Juventus elleni BL-elődöntőben lőtt parádés góljára.

A képzeletbeli dobogó második fokán több mint 35 ezer vokssal a francia Dimitri Payet végzett az Európa-ligában jegyzett találatával, a harmadik pedig a spanyol Eva Navarro lett (nagyjából 23 ezer szavazattal), aki a női U17-es Európa-bajnokság döntőjében emelt szép gólt a németek ellen.

Ismét kiesett az első körben

Bombameglepetéssel rajtolt el az amerikai nyílt teniszbajnokság: a női világelső Simona Halep rögtön az első mérkőzésen kiesett. Az idei Roland Garros román bajnoka nem kapott könnyű ellenfelet a New York-i verseny nyitókörében, ugyanis a tavaly negyeddöntős, 33 éves észt Kaia Kanepivel csapott össze. A találkozón az világranglistán 44. Kanepi végig sokkal agresszívebben teniszezett, s mivel nem rontott sokat, ellenfelét ötször brékelve magabiztosan győzött (6:2, 6:4). Halep tavaly is az első fordulóban búcsúzott a US Opentől, legközelebb szeptember 23-28. között a kínai Wuhanban javíthat.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük