Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Brassó diadalmaskodott

A Csernátoni Napok keretében megrendezett hétcsapatos minifoci-bajnokságot Brassó csapata nyerte, megelőzve a második Screw-Boltot és a harmadik Ozsdolát. A szervezők további díjakat is kiosztottak: Fair play díj: Csern-Alb, gólkirály: Szántó Erik (Brassó), legjobb kapus: Virág Szabolcs (Screw), legjobb „zsukás”: Erős Erik (Építők), legidősebb játékos: Handra Árpád.

 

Füstölő Aszfalt

Július 27-én, pénteken 16 órától sajátos viadal helyszíne lesz a fortyogói gokartpálya, ahol a Kendu Egyesület első alkalommal szervez fogyatékkal élőknek szóló kerékpárversenyt Füstölő Aszfalt címszó alatt. Minden fogyatékkal élőt szeretettel várnak a versenyre, az egyetlen kitétel, hogy kereke legyen a benevező közlekedési eszközének. Ilyenformán, be lehet nevezni biciklivel, háromkerekűvel, toló szekérrel, rollerrel, taposóval, tandemmel. A szervezők nem hagyományos versenyt terveznek, így minden résztvevőt díjazni fognak, függetlenül attól, hogy hány évesek, vagy éppenséggel milyen fogyatékkal rendelkeznek. Céljuk, hogy mindenki megtapasztalja a mozgás örömét, és hogy felhívják a figyelmet a fogyatékkal élőkre. Jelentkezni a 0746.319.358-as telefonszámon lehet.

 

Így kell ezt

A Premier League-ben szereplő Watford példaértékű ötlettel tűnt ki a nyári mezbemutatások özönéből. A londoni egyesület nem egy vicces videóval vagy látványos fotókkal mutatta be a 2018/2019-es szezonra készült idegenbeli szerelését, hanem a klub legfontosabb értékét, a szurkolókat helyzete előtérbe. A klub kipostázta a szerelést minden olyan drukkernek, aki az előző idényben az összes idegenbeli bajnoki mérkőzésen a helyszínen buzdította a csapatot.

 

Simeone nem marad le

Az Atlético Madrid privát boxot foglalt Diego Simeone vezetőedzőnek a Real Madrid elleni európai Szuperkupa helyszínére. Mint ismert, a Bajnokok Ligája-címvédő Real Madrid augusztus 15-én, Tallinnban csap össze az Európa-liga-győztes Atlético Madriddal az európai Szuperkupáért. Diego Simeonét, az Atlético vezetőedzőjét még az Arsenal elleni elődöntő után tiltották el négy mérkőzésről, az argentin mester két találkozót már letöltött ebből, a Szuperkupáért zajló meccs lesz a harmadik a sorban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük