Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Röviden Sport

Jövőre jobb lesz

A kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK sepsiszentgyörgyi sportolója, Balogh Hanna (képünkön) az elmúlt hét végén a montenegrói Nikšićben vendégeskedett, ahol az U15-ös cselgáncs-Balkán-bajnokságon lépett tatamira. A háromszéki tehetség szereplése sajnos rövidre sikeredett, ugyanis mindkét mérkőzését elvesztette. A korosztályánál egy évvel idősebbek között harcoló Hanna az 52 kg-os súlycsoport első körét összecsapás nélkül teljesítette, a másodikban pedig egy vitatható döntés miatt kikapott a későbbi győztestől, a török Aysenur Karadagtól. A vigaszágon továbbjutó cselgáncsozó következő ellenfele a görög Avakian Vasziliki volt, akitől szintén vereséget szenvedett. „Sajnos az első vereség annyira megviselte Hannát, hogy nem tudta összeszedni magát a következő meccsére. Ő egy évvel fiatalabb volt ellenfeleinél, s remélem, hogy jövő esztendőben ott lesz a dobogón, de addig is meg sok munka és verseny vár rá” – nyilatkozta Veres László edző.

 

Kerékpáros kincskeresés

Július 21–22-én a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület negyedik alkalommal szervez kerékpáros kincskeresést a Nemere Útján. A kincskeresésre korhatártól függetlenül várják a jelentkezőket a 0766.611066-os telefonszámon vagy az office@zoldnap.info-n. július 15-ig. A helyek száma korlátozott. A résztvevőknek szükségük lesz egy biztonságos kerékpárra, fényképezőgépre vagy fotózásra alkalmas telefonra, polifonra, hálózsákra, illetve bukósisak viselése és fényvédő használata is ajánlott. A szervezők mindenkit térképpel, feladatleírással és egy nassolnivalóval indítanak útra.

 

Minifoci-bajnokság

A Csernátoni Sportszövetség minifoci-bajnokságot szervez július 21-én (szombaton), a Csernátoni Napok keretén belől. A csapatok július 19-ig jelentkezhetnek a 0749.076.521-es (Makó Ádám) vagy a 0746.795.936-os (Orbán-Beke Árpád) telefonszámokon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük