Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Meglepetések Wimbledonja

A férfi világelső Rafael Nadal bejutott a nyolcaddöntőbe, a női ranglistavezető Simona Halep ugyanakkor búcsúzott szombaton a wimbledoni nyílt teniszbajnokságon. A férfiak versenyében a 17-szeres Grand Slam-győztes spanyol játékos a harmadik fordulóban az ausztrál Alex De Minaurt győzte le 2 óra 4 perc alatt (6:1, 6:2, 6:4), s ezzel egyben eldőlt, hogy a torna után is ő lesz a világelső.

A nőknél a tajvani Hszieh Szu-vej folytatta a meglepetések sorát: a világranglistán 48. távol-keleti teniszező a döntő szettben 3:5-ről fordítva, saját adogatásánál mérkőzéslabdát hárítva múlta felül a Roland Garros-bajnok Halepet (3:6, 6:4, 7:5). Ezzel a női verseny első tíz kiemelt játékosából mindössze egy, a cseh Karolina Pliskova maradt versenyben.

 

Torinóba tart Ronaldo?

Olaszországban, de még Spanyolországban is arról ír minden jelentősebb sportorgánum, hogy biztosra vehető a portugál Cristiano Ronaldo távozása a Real Madridból a Juventusba. A hírek szerint a Real Madrid kedden elnökségi ülést tart, melyet követően hivatalosan is bejelenthetik Cristiano Ronaldo Juventushoz való távozását. A Corriere dello Sport szerint az elkövetkezendő 48 óra döntő fontossággal bír az ügyben, amelynek végeredménye Madridban dőlhet el. Florentino Pérez, a Real elnöke és Jorge Mendes, Ronaldo honfitársa, egyben ügynöke újfent, várhatóan utolsó alkalommal ül le egyeztetni a játékos sorsáról. Ezalatt Ronaldo éppen Görögországban piheni ki a szezon és a világbajnokság fáradalmait kedvesével, Georgina Rodriguezzel. Egyes csatornák szerint Florentino Pérez makacskodik, becsületbeli ügyet kreál abból, hogy elvárja csapata eddigi legnagyobb sztárjától, a nagy közönség előtt jelentse ki, hogy saját akaratából akar távozni a klubtól, nem a Real Madrid döntése ez. Az átigazolás ára is ingadozónak tűnik, a sajtó szerint Pérez és Agnelli már kezet adott egymásnak, és 100 millió euróban egyeztek meg, a spanyol viszont nem tartja elégségesnek az összeget, rátenne még egy ötvenest, mivel a hírek hallatán José Mourinho és a Manchester United újra megpróbálja Angliába csábítani a támadót.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük