Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Rövidek

Bajnokot avatnak

Az utolsó forduló dönt a bajnoki cím sorsáról a megyei labdarúgó 4. Ligában. Az egy pontos előnnyel éllovas Baróti VSC ma délután Gelencén mérkőzik és győzelem esetén a bajnokságot is megnyeri. Kovászna megye leendő bajnoka Fehér megye győztesével játszik osztályozót a harmadosztályba jutásért. A párharc első meccsét június 18-án idegenben játsszák, a visszavágóra június 25-én itthon kerül sor. A 9., utolsó forduló programja: ma 18 órától Gelence–Barót (18 óra); szombaton 17 órától Perkő–Bardoc, Uzon–Szitabodza, Réty–Kovászna, Csernáton szabadnapos.

Díjugratásban bizonyíthatnak

Szombaton Gyergyóremetén rajtol a Székelyföldi Regionális Díjugrató-bajnokság 2022-es idénye. A hétfordulós küzdelemsorozaton hagyományosan Kovászna, Maros és Hargita megye fiatal lovasai versengenek, idén a hetedik kiadást szervezik.

A Kovászna, Hargita és Maros megyei érdekeltségű díjugrató-bajnokság 2022-es programja: 1. forduló, június 11. – Gyergyóremete, Remetei Lovasklub; 2. forduló, július 2. – Benedek-mező, Vadon Lovasklub; 3. forduló, július 9. – Sepsikőröspatak, Gróf Kálnoky Lovarda; 4. forduló, július 16. – Ákosfalva, Varázspatkó Lovarda; 5. forduló, augusztus 7. – Kurtapatak, Zonda Lovarda; 6. forduló, augusztus 13. – Székelyudvarhely, Csicser Lovarda; 7. forduló, augusztus 26. – Gyergyószentmiklós (döntő), Székelyföldi Lovas Ünnep.

Teltházas magyar–német

Izomszakadás miatt nem állhat a német labdarúgó-válogatott rendelkezésére Marco Reus a Nemzetek Ligája következő két mérkőzésén, így a magyarok ellen sem. A német szövetség közleménye szerint a Borussia Dortmund támadója a felkészülés során sérült meg, jobb combjában szakadt el egy izomrost. Reus betegség miatt eleve csak később tudott csatlakozni a Nationalelfhez.

A Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjában szereplő németek szombaton a Puskás Arénában játszanak a magyar válogatott ellen, jövő kedden pedig Olaszországot fogadják Mönchengladbachban, ekkor a magyarok Angliába látogatnak. A csoport állása: 1. Olaszország 4 ponttal, 2. Magyarország 3, 3. Németország 2, 4. Anglia 1.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük