Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ringtapasztalatból több

Ringtapasztalatból több Sport

Lyoni nemzetközi profi ökölvívó gálán szerepelt hétvégén a kovásznai Mezei Gabriella, aki hatmenetes meccsen maradt alul a jóval tapasztaltabb Anissa Meksennel szemben. A Székely Kobrák 21 éves tehetsége egyre gyűjti a nemzetközi tapasztalatokat, és valószínűleg a siker sem várat már magára sokáig.

Nehéz dolga volt Mezei Gabriellának szombaton, az eddig alig tucatnyi profi ökölvívómeccset játszó sportoló a 28 éves Meksennel lépett a szorítók közé, aki ezt megelőzően 101 mérkőzésen 98 győzelmet aratott, ebből 31 alkalommal kiütéssel nyert. A hat menet alatt záporoztak az ütések mindkét oldalon, Gabriella derekasan állta a sarat, ám pontozással alulmaradt.

– Nagyszerű ringtapasztalat volt ez számunkra, annál is inkább, mivel végre a súlycsoportjának (53 kg) megfelelő ellenféllel került szembe. Idegenben nagyon nehéz pontozással meccset nyerni, három-négyszer jobbnak kell lenned a riválisodnál, hogy ez a bíróknál is megmutatkozzon. Voltak hibáink is, ezek kiküszöbölésén dolgozni fogunk, de ha Gabriella megtanul élesben is olyan ütéseket bevinni, mint edzéseken, akkor nem lesz gond – nyilatkozta edzője, Pap Ferenc, aki köszöni Bartis Levente és Diószegi Tibor támogatását.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük