Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Remekeltek a juniorok

Remekeltek a juniorok Sport

Az elmúlt hétvégén Călărași-on szervezték meg az országos ifjúsági fallabda-bajnokságot, amelyre öt sportklub 43 utánpótláskorú játékosa nevezett be, akik öt korosztályban (U11, U13, U15, U17 és U19) mérték össze erejüket.

A viszonylag fiatalnak számító romániai fallabda történetében rekordlétszámmal lebonyolított országos szintű döntőn néhány korosztályt kénytelenek voltak összevonni, így például a fiúknál az U15-öt és U17-et, illetve a lányoknál az U17-et és U19-et, de a díjazás külön korosztályok szerint történt. A díjakat Szabó Tibor, a szövetség alelnöke adta át.

A Kovászna Squash SKE (Huni Squash School) öt junior játékosa remekelt a tornán, két országos bajnoki címet is szerezve. Szabó Nikole (U17-es lányok) és Vizi Andor (U15-ös fiúk) teljesítménye országos bajnoki címet ért, az U15-ös korosztályban Bodor Bence 2., Dávid Lajos 8. lett, míg az U13-as fiúknál Dávid Márk 6. helyen zárt.

– Elégedett vagyok, most is bebizonyosodott, hogy a kitartó munka meghozza a várva várt eredményt. A haladó tanítványaim mind kiváló eredményt értek el, a kicsik meg bátran helytállva jó tapasztalatokat szereztek. Örvendek, hogy sikerélménnyel tértünk haza, ez óriási motiváció a gyerekek számára – nyilatkozta Bara Hunor edző.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük