Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Remekelt a Sepsi OSK U18

Remekelt a Sepsi OSK U18 Sport

A Sepsi OSK labdarúgócsapata 2–1-re győzött a Temesvári Ripensia otthonában, a 18 éven aluliaknak kiírt Ifjúsági Liga felsőházi rájátszásának első fordulójában, és határozottan versenyben maradt a továbbjutást (elődöntőt) jelentő 1–2. helyek valamelyikére.

Hirdetés
Hirdetés

A következő fordulóban a Sepsi OSK U18 saját pályán fogadja az Universitatea Craiovát. Az állás: UTA 30 pont, Universitatea Craiova 23, Sepsi OSK 21, Ripensia 21, Viitorul Kolozsvár 19, CFR 19. A hat csapat hozta az alapszakaszban szerzett pontjait.

A Román Labdarúgó-szövetség közölte az U18-as korosztály számára kiírt Román-kupa új lebonyolítási rendszerét. Az Ifjúsági Liga 24 csapatát (6-6 felsőházi, 6-6 alsóházi) négy 6–6 tagú csoportba sorolták, földrajzi szempontok alapján. Mindenki mindenkivel csak egyszer-egyszer játszik, az első két-két helyezett (tehát összesen nyolc) csapat előbb az elődöntő csoportokba jut, onnan az 1–2. helyezettek a tényleges elődöntőbe. A Sepsi OSK U18 ellenfelei a Nyugati alapcsoport B jelű hatosában: FK Csíkszereda, FC Arges, Universitatea Craiova, Universitatea Kolozsvár, Kids Brassó. A Román-kupa csoportkörének mai első fordulójában a Sepsi OSK U18 az Craiován játszik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük