Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Remekelt a KSE Futsal

Remekelt a KSE Futsal Sport

Két győzelemmel és egy vereséggel a második helyen zárta a saját rendezésű döntő tornát a KSE Futsal teremlabdarúgó-csapata, amely egy másodosztályban töltött szezon után újra kiérdemelte az élvonalban való szereplés jogát.

Hirdetés
Hirdetés

Péntektől vasárnapig négy csapat részvételével zajlott Kézdivásárhelyen az élvonalba feljutó két csapatról döntő torna, amelyen a 2-es csoportot megnyerő KSE Futsal mellett a Futsal Ceahlăul Piatra Neamț (az 1-es csoport győztese), a West Déva (a 3-as csoport győztese), valamint az 1. Ligából kiesett Kolozsvári Clujana mérte össze erejét.

A Bunduc – Barbócz, Szőcs, Rancz, Vitán (cserék: Gáll, Gajdó, Pakucs, Albu, Dobozi, Bandi, Fábián) összeállításban pályára lépő céhes városiak pénteken a Kolozsvári Clujana elleni kategorikus (7-2) győzelemmel indították a tornát. Gáll Attilla mesterhármast ért el, mellette Gajdó, Pakucs, Albu és Dobozi talált be.

Szombaton 19 órától a legnehezebb ellenlábas, a Dévai West várt a KSE Futsalra, ráadásul úgy, hogy a játékosok zöme 17 órától a nagypályán játszott a 3. Ligában. A Bunduc – Barbócz, Gáll, Rancz, Szőcs (cserék: Ferencz – Pakucs, Vitán, Bandi, Fábián, Gazda) összeállítású csapatunk az első félidőben méltó ellenfele tudott lenni a jóval kipihentebb dévaiaknak, a végére azonban a fáradtság rányomta bélyegét a kézdiek játékára, akik 6–2 arányban kapituláltak.

Vasárnap a Ceahlăul ellen gyorsan feledtette az előző napi fiaskót a Bunduc – Barbócz, Gáll, Albu, Gajdó (cserék: Ferencz – Rancz, Pakucs, Vitán, Bandi, Fábián, Dobozi) felállításban játszó kézdi gárda, amely már az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát, köszönhetően Bandi, Pakucs, Albu, Fábián egy-egy, valamint Gáll két góljának (6–0). A moldvaiak erőre kapása után Gáll Attila újabb két találata nyugtatta meg a kedélyeket (8–3), a végeredményt pedig a kapus Bunduc állította be.

Eredmények: Kolozsvár – KSE Futsal 2–7, Ceahlăul – Déva 2–7, Ceahlăul – Kolozsvár 3–7, Déva – KSE 6–2, KSE – Ceahlăul 9–4, Kolozsvár – Déva 6–6. A végeredmény: 1. (és feljutott) Déva 7 ponttal, 2. (és feljutott) KSE Futsal 6, 3. Kolozsvár 4, 4. Ceahlăul 0.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük