Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Pontozásban alulmaradt

Pontozásban alulmaradt Sport

Felgyorsultak az események a Székely Kobrák profi ökölvívója, a kovásznai Mezei Gabriella körül, aki egy hónapja Manchesterben aratott bravúros győzelmet brit ellenfele felett, hétvégén pedig Genfben lépett szorítóba a pehelysúlyú svájci bajnok ellen.

Míg februárban Manchesterben a 24 éves kovásznai sportoló pontozással nyert a brit Belinda Skinner ellen, a hétvégi bokszgálán épp pontozással maradt alul a svájci bajnok Pamela Treanddal szemben egy hatmenetes mérkőzésen.
– Ezúttal is hozta a formáját Gabriella, annak ellenére, hogy kékre-zöldre verte ellenfelét, a bírók, ahogy az lenni szokott, a hazai bokszolót hozták ki győztesnek – újságolta Pap Ferenc edző, aki nem csügged a vereség miatt, ugyanis a gálán jelenlevő német és dán megfigyelőket meggyőzte a kovásznai lány rátermettsége, így rögtön meghívták április 7-re Dániába, egy szintén hat menetes párbajra.
Az utóbbi négy meccsén egy győzelem és egy döntetlen mellett két vereséget elszenvedő ökölvívó és mestere nagy álma, hogy eljussanak az Egyesült Államokba, és rangos címmeccseken tegyék próbára magukat. A világranglistán Gabriella volt már a 32. is, jelenleg az 54. helyen áll, azonban minden esély megvan rá, hogy feljebb kapaszkodjon. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük