Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Pontokat hullatott a KSE Futsal

Pontokat hullatott a KSE Futsal Sport

Sorozatban nyolc megnyert mérkőzés után botlott a KSE Futsal csapata, amely vasárnap hazai környezetben 5–5-ös döntetlent játszott a Gyergyóremetei Kereszthegy együttese ellen a teremlabdarúgó 2. Liga 9. fordulójában. A kézdivásárhelyi alakulat ennek ellenére toronymagasan vezeti a székely (2-es közép) csoport rangsorát, tízpontos az előnye.

Hirdetés
Hirdetés

A Kicsid Gábor Sportcsarnokban lejátszott vasárnapi meccsen villámrajtot vett a Borbáth – Gáll, Rancz, Gajdó és Albu (cserék: Gazda, Szőcs, Pakucs, Bandi, Vitán) összeállításban kezdő KSE Futsal, amely mindössze 30 másodperc elteltével már vezetett is: Albu Norbert góljára viszont kettővel válaszoltak a vendégek (1–2). A folytatásban Gajdó Tamásnak sikerült kiegyenlítenie, ám a szünet előtt a remeteiek ismét bevették a kézdivásárhelyiek kapuját (2–3). A térfélcsere után Kereszthegy egy újabb góllal tovább növelte előnyét (2–4). Ezt követően Pakucs és Szőcs ismét lefaragták a kézdi hátrányt, de a hargitaiaknak sikerült ismét előnybe kerülni (4–5). A 37. percben Szőcs egyenlített, a győzelem megszerzése érdekében a KSE Futsal a véghajrában vészkapussal támadott, ám újabb háromszéki gól már nem esett, maradt az 5–5-ös döntetlen. A két csapat február 19-én újra összecsap egymással, ezúttal az ellenfél otthonában.

„Jó meccset játszott a két csapat, a vendégek remekül védekeztek, és többször is elkaptak ellentámadásban, ezért úgy gondolom, megérdemelték az egy pontot” – nyilatkozta Gazda József, a kék-fehérek edzője.

Teremlabdarúgó 2. liga, 9. forduló: KSE Futsal – Gyergyóremetei Kereszthegy 5–5 (gólszerzőink: Albu, Gajdó, Pakucs, Szőcs 2), Gyergyószentmiklósi Inter – Korondi Junior 3–3. Az állás: 1. KSE Futsal 25 pont, 2. Gyergyóremetei Kereszthegy 15., 3. Gyergyószentmiklósi Inter 9, 4. Korondi Junior 1.

Ismét behívták az U19-es román teremlabdarúgó-válogatottba Barbócz Norbertet, a KSE Futsal tehetséges ifjúsági játékosát. A Robert Lupu irányította nemzeti csapat mától a szerbiai Vrnjačka Banjaban vendégszerepel, ahol három formaellenőrző mérkőzést játszik a Futsal Love nevű tornán. Románia ma 19 órától Bosznia-Hercegovinával, szerdán 16.30-tól Fehéroroszországgal, míg csütörtökön 15-tól a házigazda Szerbiával játszik barátságos meccset. Mint ismeretes, az U19-es futsalválogatott az Eb-selejtezők ötös csoportjában Oroszországgal, Szlovákiával és Grúziával harcol a kijutásért, a márciusi tornának Románia ad majd otthont. A szeptember 3–10. között a spanyolországi Jaénban sorra kerülő kontinenstornára csak a csoportgyőztes jut ki.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük