Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Parádés sikerrel debütáltak a döntőben

Parádés sikerrel debütáltak a döntőben Sport

Parádés győzelemmel kezdte döntőbeli szereplését a KSE Futsal utánpótláscsapata, amely az U19-es országos bajnokság döntőtornáján elsöprő győzelemmel debütált. Gazda József legénysége 11–4 arányban iskolázta le a Krajovai Ştiinţa alakulatát tegnap délután.

Hirdetés
Hirdetés

A B-csoportba sorolt KSE Futsal már a 3. percben előnyhöz jutott Marius Ştefănescu révén, majd az oltyánok vették át a vezetést (1–2). A jól kontrázó kézdiek a 18. percben Barbócz Norbert két gyors találatával fordítottak (3–2), majd kaptak egy újabb gólt, de Nicolae Păun gondoskodott róla, hogy 4–3-as előnnyel vonuljanak pihenőre.

A második játékrészt erőteljesen indították a kék-fehérek, négy perc leforgása alatt ugyanannyi gólt lőttek, Ştefănescu és Mojzi kettő-kettőt (8–3). Emellett öt kapufát is jegyeztek, így nem volt kérdéses a győztes kiléte, a végéig a csapatkapitány Ştefănescu még háromszor betalált, alaposan kiérdemelve a meccs embere címet.

A KSE Futsal ma 14.30-tól vívja a Marosvásárhely elleni csoportrangadót, ez a találkozó dönt majd az elődöntőt érő első helyről.

A KSE Futsal U19-es kerete: Májai Kristóf –Mojzi Botond, Marius Ştefănescu, Nicolae Păun, Barbócz Norbert, Bandi Álmos, Rancz Attila, Faragó Hunor, Lőrincz Dávid, Papp Árpád. Edző: Gazda József.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük