Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Pálmarsson meglógott

Pálmarsson meglógott Sport

Ljubomir Vranjes, a Telekom Veszprém férfi-kézilabdacsapatának új vezetőedzője a következő idényben nem számít az izlandi Aron Pálmarsson játékára. A Bajnokok Ligájában legutóbb bronzérmes magyar klub honlapján megjelent közlemény felidézi, hogy a csapat hétfőn kezdte a felkészülést a következő idényre, de az első edzés előtt 15 perccel Pálmarsson rövid üzenetben jelezte az edzőnek, hogy nem kíván megjelenni, és hazautazik Izlandra.

Ljubomir Vranjes tájékoztatta a klub elnökségét, valamint a klubot működtető gazdasági társaság vezetését, hogy a történtek miatt nem számít a játékosra a következő idényben. A közlemény szerint Vranjes azért határozott így, „mert a játékos döntése azt jelenti, hogy nem tiszteli a csapattársait, ez pedig az ő filozófiájába nem fér bele, egy profin gondolkodó játékos nem helyezheti előtérbe saját érdekeit a csapattársaival szemben”.

Aron Pálmarsson 2015-ben ötszörös német bajnokként és kétszeres Bajnokok Ligája-győztesként a német THW Kiel csapatától igazol Veszprémbe. Nemrég eldőlt, hogy a jövő nyáron Barcelonába igazol.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük