Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ott segítenek, ahol tudnak

Ott segítenek, ahol tudnak Sport

Nem mindennapi jótékonysági kezdeményezéssel rukkolt elő három székelyföldi szurkolói csoport: április 9-én az épülő sepsiszentgyörgyi stadionban képzeletbeli futballmérkőzést rendeznek a Sepsi OSK és az FK Csíkszereda között. A belépők száma korlátlan, az összegyűlt pénzösszeget a városok megyei kórházainak továbbítják.

A kényszerszünet miatt sportesemények nélkül maradt csíkszeredai és sepsiszentgyörgyi sportbarátok gyűjtést szerveznek a koronavírussal küzdő két székelyföldi kórház munkaközösségei számára. A jótékonysági akciót a csíkszeredai Lokálpatrióták, a sepsiszentgyörgyi Székely Légió futball- és kosárlabda-szurkolói, valamint a Transylvanian Fanatics hirdette meg.

Hirdetés
Hirdetés

„A rendkívüli helyzetek rendkívüli megoldásokat kérnek, így megszervezzük Az Első Székelyföldi Képzeletbeli Karitatív mérkőzést, április 9-én a Sepsi OSK és az FK Csíkszereda között” – áll a karitatív kezdeményezés felhívásában. A fiktív mérkőzés helyszíne az épülő sepsiszentgyörgyi stadion lesz, a jegyek egységesen 15 lejbe kerülnek, ezekből bármennyit lehet vásárolni a következő bankszámla-számon: RO82 RNCB 0124 1153 3497 0001 ASOCIATIA SEPSI BC FANS SWIFT-kód: RNCBROBU. Az adományozók a megjegyzés rovatban a „jegyár/bilete” kulcsszavakat tüntessék fel. Jegyeket a mérkőzés napjáig lehet vásárolni, igénylés esetén virtuális belépőket is kiállítanak.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük