Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ötödször győzött a KSE Futsal

Ötödször győzött a KSE Futsal Sport

Továbbra is százszázalékos a KSE Futsal csapata, amely a teremlabdarúgó 2. liga székely csoportjának hétvégi, 5. fordulójában 7–1-re nyert a Gyergyószentmiklósi Inter vendégeként.

Hirdetés
Hirdetés

Az első találatra egészen a 7. percig kellett várni, ekkor Vitán Domokos juttatta előnyhöz a céhes városbelieket (0–1). A kézdi előny a 15. percben megduplázódott Barbócz Norbert jóvoltából (0–2). Térfélcsere után a házigazdák Berecz Norbert révén szépítettek (1–2). A kapott gól új lendületet adott a kézdieknek, Fábián Norbert góljával visszaállították a kétgólos előnyüket, majd Vitánnak sikerült dupláznia (1–4). A folytatásban Szőcs László és Gajdó Tamás is beköszönt (1–6). A találkozó végeredményét a kapus Gabriel Bunduc állította be, miután a 38. percben maga is feliratkozott a gólszerzők listájára (1–7).

A KSE Futsalnak ez volt zsinórban az ötödik bajnoki sikere, hibátlan teljesítménnyel és 15 ponttal magabiztosan vezeti a csoportját a második Gyergyóremetei Kereszthegy (7 pont), a harmadik Gyergyószentmiklósi Inter (7 pont) és a negyedik Korondi Junior (0 pont) előtt.

Teremlabdarúgó 2. liga, 5. forduló: Gyergyószentmiklósi Inter–KSE Futsal 1–7 (0–2). Gólszerzők: Berecz (23.), illetve Vitán (7., 27.), Barbócz (15.), Fábián (27.), Szőcs (34.), Gajdó (35.), Bunduc (38.).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük