Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Ötödik az utánpótlás

Ötödik az utánpótlás Sport

Az elmúlt hétvégén a szászrégeni Régen-kupán rúgtak labdába a Kézdivásárhelyi SE 2007-ben született kisfocistái. A 25 csapatos tornán jól teljesítettek a Csulak Attila és Gajdó Benedek által felkészített focistapalánták, akik ötödik helyen végeztek.

A résztvevő csapatokat hat csoportba sorolták a szervezők, ahonnan a csoportgyőztesek és a két legjobb csoportmásodik lépett tovább. A KSE jól vette a csoportbeli akadályokat, 4–1-re verte a Dribli Kolozsvárt, 8–0-ra Fogarast és 2–0-ra a Vasas Femina pár évvel nagyobb lánycsapatát (ez nem számított bele a végeredménybe), ugyanakkor egy utolsó percben kapott büntetővel alulmaradt a Best Kids Régennel szemben 1–0-ra, így legjobb csoportmásodikként folytatta a küzdelmeket. Itt 4–1-re kikapott a későbbi torna győztes Sporting Kolozsvártól, illetve hétméteresekkel 3–2-re legyőzte a Dicsőszentmártoni Infinityt, és ötödik lett. A torna végeredménye: 1. Sporting Kolozsvár, 2. Marosszentgyörgyi Kinder, 3. Best Kids Régen, 4. FK Csíkszereda, 5. KSE Futsal Junior.

Hirdetés
Hirdetés

A KSE kerete: Kovács Benjamin, Móré Alpár, Tamás Márk, Kanabé Szilárd, Demeter Levente, Orosz Bálint, Bede Roland, Zajzon Roland, Biró Alpár, Varga Norbert, Boldizsár Norbert, Fábián Erik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük