Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ötből négy a KSE-nek

Ötből négy a KSE-nek Sport

Idénybeli negyedik győzelmét aratta a Kézdivásárhelyi SE a női kosárlabda Nemzeti Liga alapszakaszának 6. fordulójában: a jó formában levő kék-fehérek idegenben múlták felül a Marosvásárhelyi Siriust.

Fej-fej mellett indult a találkozó, Ljubomir Kolarevic tanítványai lépéselőnyben játszottak, de nem tudtak számottevő előnyt kidolgozni, ráadásul a negyed végére a hazaiak kiegyenlítettek (18–18). A Sirius a második szakasz elején Garrett pontjaival átvette a vezetést, de csak rövid időre, mivel Ines Corda elkezdte szórni a triplákat, a meccs legjobbjává választott szerb játékos mellett Wilson és Hawks is pontozott, így a kézdiek szünetig 11 pontos előnyt dolgoztak ki (25–36).

A folytatásban a KSE nem engedte közelebb férkőzni ellenfelét, távoli dobásaik rendre utat találtak a gyűrűbe, így tovább növelték a különbséget (41–56). A zárónegyedben is Corda és a KSE diktálta a tempót, 16 pontos siker lett a vége. A KSE tartja előkelő harmadik helyét a rangsorban és készülhet a Sepsi-SIC elleni szombati rangadóra.

Női kosárlabda Nemzeti Liga, alapszakasz, 6. forduló: Marosvásárhelyi Sirius–Kézdivásárhelyi SE 57–73 (18–18, 7–18, 16–20, 16–17). KSE: Corda 24/15, Hawks 20/3, Mitrovic 11, Biszak 7/3, Wilson 7, Debreczi 2, Domokos 2. Játszott még: Kozman, Bara-Németh, Lénárt. Edzők: Ljubomir Kolarevic, Farkas Alpár.

Fotó: Tofán Levente

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük