Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Osztályozó: Barót – Gyulafehérvár 1–7

Osztályozó: Barót – Gyulafehérvár 1–7 Sport

Barót futballcsapata otthoni környezetben sem tudta két vállra fektetni Gyulafehérvár egyetemista csapatát a 3. Liga osztályozójának szombati visszavágóján.

Hirdetés
Hirdetés

Megjegyzendő azonban, hogy a pályán a két csapat között messze nem volt akkora különbség, mint amennyit végül az eredményjelző mutatott. A baróti csapat sokszor rámenősen, jó iramban játszott, de hiába, a focit gólokra játsszák. Ezekből pedig nyolc is esett, hét közülük sajnos Barót kapujába. A nyolc gól közül számos távoli, szép találat volt, a legjobban természetesen a baróti gólnak örvendett a közönség, melyet Zelch Ervin szerzett a 10. percben, kapásból, a 16-os sarkából (1–2).

Szünetben 1–5 volt az állás, aztán egy kiegyensúlyozottabb második félidő után, végül Lăcătuș 82. percben szerzett hatalmas góljával állították be a vendégek az 1–7-es végeredményt, és vívták ki a feljutást 18–3-as összesítéssel.

A szép számú közönség végül megtapsolta a baróti csapatot, melynek az osztályozóra való kijutása mindenképp figyelemreméltó teljesítmény volt, példája annak, hogy a baróti labdarúgás jó úton halad, és következésképp, ha most nem is jött el még az ideje, de előbb-utóbb a csapat biztos beérik a harmadosztályos szereplésre.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2022. június 27., 7:21
    ÉRTÉKELÉS: 4

    ”…előbb-utóbb a csapat biztos beérik a harmadosztályos szereplésre”… ehhez az is kellene, hogy a játékosok egyrésze egy kicsit ”leadna” a sztár attitűdből….

  • User
    Dátum: 2022. június 27., 11:17
    ÉRTÉKELÉS: 10

    Nem kell csodálkozni, ez hűen tükrözi a megyénk labdarúgásának a szinvonalát (kivétel az OSK). Ez az eredménye a megyei szakszövetség hatalmas, odaadó munkájának, amit a megyei labdarúgás érdekébe/fejlődésért kifejtett az utolsó évtizedben, úgy felnőtt mint ifjúsági valamint gyerek szinten.

  • User
    Dátum: 2022. június 29., 13:18
    ÉRTÉKELÉS: 1

    Viszont a szakszovetség vagy inkább szakszervezet vezetői folyamatosan kapták a nagy fizetést élukön Oláh elnőkkel és huséges alattvalóival