Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

OSK: biztató döntetlen

OSK: biztató döntetlen Sport

Az antalyai edzőtáborban a Sepsi OSK javában készül a labdarúgó élvonal februári folytatására. A szentgyörgyiek szombaton harmadik felkészülési mérkőzésükön is döntetlent értek el, ezúttal az ukrán FC Olekszandrija együttesével szemben játszottak 1-1-et.

A Sepsi OSK már a mérkőzés 2. percében hátrányba került az ukrán élvonal 8. helyén álló Olekszandrijával szemben, Stefan Iljics mattolta Niczuly kapust. Ezután több helyzetet kidolgoztak az Eugen Neagoe által irányított piros-fehér mezesek, a 29. percben pedig a nemrég leigazolt portugál középpályás, Filipe Oliveira ki is egyenlített. A mérkőzés további részében is biztató, kombinatív játékot mutatott csapatunk, de újabb találatot nem tudtott szerezni, így harmadik edzőmeccsét is döntetlennel zárta: korábban az albán FC Kamzával (1-1) és a lengyel Korona Kielcével (0-0) ikszelt.

Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK – FC Olekszandrija 1-1 (1-1). Gólszerző: Filipe Oliveira (29.), illetve Stefan Iljics (2.). A Sepsi OSK kezdője: Niczuly – Dalmau, Obsivac, Vierra, Sato – Ghinga, Gorrin – Oliveira, Fülöp, Hamed – Simonovszki.

Ma újabb felkészülési mérkőzés van terítéken, ezúttal a kazah FK Kaysar Kyzylorda ellen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük