Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Őrületes hajrában nyertek

A lehető legjobban kezdődött a KSE Futsal számára a kiesés elkerüléséért vívott play-out sorozat, a vasárnapi játéknapon a céhes városiak fordulatos mérkőzésen győzték le a frusztrált Kolozsvári Clujanát, amelynek játékosai még a lefújás előtt elhagyták a pályát.

Nagy harc, remek iram és szép gólok jellemezték a KSE és Kolozsvár közti párharcot, Albu már az 5. percben előnyhöz juttatta a hazai csapatot, majd a 10. percben duplázni tudott (2-0). Incze révén szépített a vendégcsapat, azonban Gáll visszaállította a kétgólos kézdi vezetést (3-1). Szünet előtt Acatrinei is beköszönt, így 3-2-es állásnál fordultak a csapatok.

A második félidő elején Căşineanu két találattal iratkozott fel a góllövőlistára, 5-2-es hazai vezetésnél vészkapusos taktikára váltottak a kolozsváriak, és gyorsan gólt is szereztek (5-3). Az U17-es válogatott Rancz Attila is bevette a kincses városbeliek kapuját (6-3), innentől viszont felpörögtek az események. A kitartóan támadó Clujana szinte hihetetlen módon kiegyenlített (6-6), ám a végig megállíthatatlanul játszó Căşineanu 17 másodperccel a vége előtt szerzett találatával megnyugtatta a hazai kedélyeket (7-6). A frusztrált vendégcsapat ekkor levonult a pályáról, a reklamáló Câmpeant kiállították. A játékvezetői páros három perc leteltével lefújta a találkozót. Megérdemelten nyert a KSE, amely április 19-én Resicabányára utazik.

Teremlabdarúgó I. liga, play-out, 2. forduló:

Végeredmény: Kézdivásárhelyi SE – Kolozsvári Clujana 7-6 (3-2)

Kézdivásárhelyi sportcsarnok, 450 néző. Vezették: Ionescu Georgian(Bodzavásár), Boharu Predescu Ionel (Buftea)

Gólszerzők: Albu (5., 10.), Gáll (14.), Căşineanu (22., 25., 40.), Rancz (33.), illetve Incze (11., 40.), Acatrinei (19., 31.), Leanu (35., 36.)

KSE: Bunduc – Gáll, Gajdó, Căşineanu, Albu (Daczó – Rancz, Oláh, Niczuly, Erős, Kis, Szakács, Fábián). Edző: Gazda József.

Kolozsvár: Mocanu – Timiş, Acatrinei, Câmpean, Leanu (Incze, Tamás, Cioară, Gherman, Filimon). Edző: Tamás Miklós.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük