Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Öregfiúk a Jászvásár-kupán

Öregfiúk a Jászvásár-kupán Sport

A Kézdivásárhelyi SE tekeszakosztályának öregfiúcsapata méltósággal képviselte városunkat a szombati Jászvásár-kupán, ahol egész napos küzdelem után a jól megérdemelt harmadik helyet szerezték meg.

Az ország tíz megyéjéből a legeredményesebb csapatok színeiben a legjobb hatvan játékos jelentkezett a kiírásra, az új tekepálya nyújtotta korszerű felkészülési lehetőségeknek köszönhetően közülük is kitűntek a kézdivásárhelyiek, akik nemcsak csapatban, de egyéniben is remekeltek. A 60 év feletti kategóriában id. Kiss György 411 ütött fával lépett a dobogó második fokára, míg az 50 év feletti korcsoportban Dávid Géza 413 fával harmadik lett.

A tekézők a továbbiakban sem pihennek, június 10-én a petrilai Román-kupa negyeddöntőjében szerepelnek, ebbe a szakaszba Kiss Árpád, Jancsó Csaba, Bögözi József és ifj. Kiss György jutott tovább a selejtezőkből.

A tekeszakosztály elnökétől, Várdó Olivértől azt is megtudtuk, hogy a gyermeknap alkalmából június 1–3. között három korosztályban (10–14, 14–16 és 16–18 év) szerveznek versenyt, amelyre a tekepályán lehet nevezni hétköznaponként 17 órától, vagy a 0755.291.312-es telefonszámon. Benevezési díj nincs.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük