Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Önkormányzati pingpong

Önkormányzati pingpong Sport

Több mint harminc önkormányzati alkalmazott vett részt pénteken, Kézdivásárhelyen a Dobolyi Aladár Asztalitenisz-teremben tartott Székelyföldi Önkormányzatok Asztalitenisz Bajnokságán. Megyénket kézdivásárhelyi, kézdiszentléleki, zabolai, esztelneki és nagyajtai versenyzők képviselték.

Kézdivásárhely önkormányzatának sportirodája és a Dobolyi Aladár Asztalitenisz Egyesület két év kihagyás után, negyedik alkalommal rendezte meg a Dobolyi Aladár néhai asztalitenisz-edző által útjára indított tornát. Az ismerkedési, kapcsolatápolási céllal megszervezett eseményre Kovászna és Hargita megyékből összesen 34 férfi résztvevő érkezett, Kézdivásárhelyt hét versenyző képviselte.

A bajnokság csoportmérkőzései két korosztályban zajlottak. Az 50 év alattiaknál az aranyérem a kézdivásárhelyi Kanabé Szilárdhoz került, 2. Barta István Zsolt (Nagyajta), 3. Szász Imre (Csíkszereda) és Canea-Kocsis András (Kézdi). Az 50 év felettiek fődíjasa a csíkszeredai Lakatos Zsolt lett, megelőzve az esztelneki Köntzey Józsefet, illetve a szintén csíkszeredai Keresztes Gábort és Pál Ernőt.

Pap Eszter

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük