Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Oláh maradt az elnök

Oláh maradt az elnök Sport

Az elkövetkező időszakban is Oláh József vezeti a Kovászna Megyei Labdarúgó-szövetséget, miután a szombati tisztújító gyűlésen fölényesen nyerte meg a voksolást. Oláh zsinórban második, összességében pedig harmadik mandátumát tölti a megyei labdarúgó-szövetség élén.

A jelenlegi elnöknek három kihívója volt a vezető tisztségért, ám végül csak két ellenjelöltet kellett legyőznie, mivel Nagy István – a háromszéki szövetség egykori titkára – a választási közgyűlés előtt visszalépett. Rajtuk kívül a sepsiszentgyörgyi Lazăr Mihail és a kézdiszentléleki Gál József pályázott az elnöki székre. A gyűlésen a harminchárom szavazati joggal rendelkező háromszéki labdarúgó-egyesület közül csak harminckettő élt a lehetőséggel és adta le a voksát a pályázatok bemutatása után. A szavazatok megszámolása után kiderült, hogy Oláh 23 vokssal magabiztosan nyert, Gál öt, míg Lazăr négy szavazatot kapott.

A szövetség végrehajtó bizottságába visszaválasztották Hadnagy Bélát, aki későbbiekben Oláh József és Lucian Rusandu munkáját fogja segíteni a testületen belül, tovább Ștefan Donciu lett a szervezet új titkára a leköszönő Veress Loránt helyett. Utóbbit a végrehajtó bizottság tiszteletbeli tagjává választották meg. A közgyűlésen döntöttek arról is, hogy a IV. ligás bajnokság augusztus 26–27-én rajtol tizenhat csapattal, az V. liga pedig rá egy hétre, vagyis szeptember 2–3-án.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük