Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Off Road Papolcon

Az elmúlt hétvégén a sepsiszentgyörgyi Autocrono, a kovásznai DRE Racing Team, a Kovászna Megyei Ifjúsági és Sport Igazgatóság, valamint a papolci motorosok második alkalommal hozták tető alá az Off Road Endurance versenyt Papolcon.
A rendezvényen 48 motorbiciklit és 12 4×4-es autót regisztráltak a szervezők. Versenyzők az ország különböző településeiről, még Bukarestből is érkeztek.
Haladó motorosok közt első lett Furtuna Ciprian (Kovászna), őt követte Costea Oliviu (Kovászna) és Nitu Ioan (Brassó). Hobbi motorosoknál Keresztes László (Kézdivásárhely) nyert, megelőzve Grigoroscut Bogdant (Brassó) és Lukács Zsoltot (Kézdivásárhely). Női motorosként Zsigmond Lillát (Uzon) díjazták.
Az átalakított autók esti futamában első lett Virág-Kuncz Zsombor és Bálint Zoltán (Lázárfalva), őket követte Martini Károly és Martini István (Brassó) páros.
A standard esti futamban Bacalu Florin és Lupu Andrei (Brassó), Martini Francisc és Pintea Vasile (Brassó), valamint Lőrincz Alpár és Gáspár Botond (Kovászna) remekeltek.
Standard A kategóriában (2000 köbcentiig) Mihai Daniel és Goicea Róbert (Ploiești) kapott díjat. Standard B-ben (2000 köbcenti felett Bacalu Florin és Lupu Andrei (Brassó) nyert, Chirtes Petru és Chirtes Dragos (Szováta), Barabás Ferenc és Barabás Tamás (Brassó) előtt.
Nyíltversenyben első lett Virág Zsombor és Bálint Zoltán, utánuk jött Farkas Lázár és Sógor Attila (Brassó), valamint Martini Károly és Martini István.
Simon Árpád, az Autocrono vezetője köszönetét fejezte ki a rendezvényt támogató Nexxon, Metalbus és Weekend cégeknek, illetve a zágoni polgármesteri hivatalnak valamint a papolci Imreh Albert közbirtokosságnak. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük