Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nyolcas döntő a nőknél is

Nyolcas döntő a nőknél is Sport

A vasárnapi visszavágók után kialakult az új rendszerben zajló női kosárlabda Román-kupa nyolcas döntőjének mezőnye, amelyet előreláthatóan február második hetében rendeznek meg. A döntő helyszínét és a párosításokat ma sorsolják ki a Román Kosárlabda-szövetség székházában, Sepsiszentgyörgy az egyik esélyes a rendezésre.

A címvédő Sepsi–SIC és a CSM Târgoviște automatikusan, játék nélkül jutott be a nyolcas döntőbe, továbbá a négy nyolcaddöntős párharc győztese – Kolozsvári U, Galaci Phoenix, Marosvásárhelyi Sirius, Brassói Olimpia – is kvalifikálta magát, akikhez csatlakozik a két, legkisebb pontkülönbséggel alulmaradt, úgynevezett „szerencsés vesztes”, azaz a Szatmárnémeti VSK és a BCT Alexandria.

Női kosárlabda Román-kupa, nyolcaddöntő, visszavágók: Marosvásárhelyi Sirius KK – Jászvásári Politehnica 87–73 (első meccsen: 95–61), továbbjutott a Sirius KK kettős győzelemmel, 182–134-es összesítéssel; Aradi ICIM – Kolozsvári Universitatea 51–60 (első meccsen: 67–80), tj. a Kolozsvári Universitatea, 140–128; Brassói Olimpia – Szatmárnémeti VSK 84–63 (első meccsen: 60–78), tj. a Brassói Olimpia, 144–141; Galaci Phoenix –Alexandria 90–64 (első meccsen: 70–78), tj. a Phoenix, 160–142.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük