Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nemzetközi úszósiker

Nemzetközi úszósiker Sport

Szombaton és vasárnap a sepsiszentgyörgyi Ciprian Sportklub úszótehetsége, Barabás András a nemzetközi Loutraki Swimming Cup 2017 nevet viselő versenyen csapott a habok közé, amelyet a görögországi Loutraki 50 méteres szabadtéri medencéjében szerveztek meg.

A Görög Úszószövetség égisze alatt lezajlott esemény az európai szakszövetség (LEN) hivatalos naptárának részét képezte, ennek megfelelően több mint 300 úszó képviselt olyan országokat, mint Görögország, Oroszország, Svédország, Örményország és Románia.

A 13–14 éves korcsoportban induló Barabás András 1500 méter gyorson elsőként ért célba úgy, hogy javított saját rekordján (20:18,91), megelőzve az orosz Mikhalov Vasilijt (21:37,59). 14 éves úszónk ezt követően 100 méter gyorson is rajtkőre állt, ahol néhány századmásodperccel lemaradva a görög Hrysomallis Mariostól ezüstérmes lett (1:00,91).

Ciprian Grosu edző elégedetten nyilatkozott a tanítványa által elért eredményekről, egyúttal pedig megköszönte a megyei önkormányzat és András szüleinek támogatását.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük