Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nem volt kérdés

A ritkán látott sérüléshullám miatt megtizedelt Sepsi–SIC női kézilabdacsapata igencsak foghíjas kerettel volt kénytelen vállalni a mioveni-i kiszállást az A-osztályos bajnokság 16. fordulójában, aminek súlyos vereség lett az eredménye.

Amint arról beszámoltunk, egyre dőlnek ki a csatasorból a Sepsi–SIC legjobbjai – Dobra, Voloncs, Lăcătuş, Mátis –, ilyen előzmények tudatában a lélektani előny a házigazda Mioveni-nél volt a vasárnapi mérkőzésen. A Dacia játékosai éltek is a lehetőséggel a tartalékosan felálló sepsiszentgyörgyiekkel szemben, és már az első félidőben nem hagytak semmi kétséget a győztes kilétét illetően. Az odavágón elért 34-29-es sikert ilyen körülmények között képtelenség volt megismételni, a sepsiszentgyörgyiek 41-24 (20-10) arányban hajtottak fejet.

Dacia Mioveni: Dimache, Niţu 6, Stăncescu 1, Dobre 1, Iordache 1, Ciontoiu 3, Crăiţă 4, Fierari, Dumitrescu 1, Vacariu 4, Mihart 6, Cârstea 3, Pârvulescu 6, Deaconu 5.

Sepsi–SIC: Rofel, Saláta, Bratoşin, Hageanu 2, Mátis, Györkovács 5, Balogh 3, Tăbăcaru 3, Concurache 2, Bodó 9. Edző: Vida Attila.

– Végig küszködtünk védekezésben, nem tudtuk egy az egy ellen felvenni a versenyt az ellenféllel a sok hiányzó miatt. Bodó Ingrid sérülten játszotta végig a mérkőzést, míg a szintén sérült Mátis Zitát 15 percig tudtuk használni a védelemben, ez pedig kevésnek bizonyult a nagyon motivált riválissal szemben – értékelt Vida Attila edző.

A 16. forduló többi eredménye: Slatinai CSM – Nagybányai Minaur 26-21 (14-10), Kisjenői Körös – Temesvári CSU 30-39 (14-19), Resicabánya – Marosvásárhely 24-23. A Nagybányai Extrem, Brassó és Nagyvárad szabadnapos volt.

Vasárnap a Sepsi–SIC a Brassói Naţionalt látja vendégül.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük